Ti, kockáshasúak, milyen ételt nem esztek soha, és mi az amit nagyon gyakran?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 23:59
1/4 anonim válasza:
A kockahas nem csak attól függhet, hogy mit eszel vagy, hogy mennyit. Nekem is kockás a hasam pedig eszem csokit, jégkrémet, nutellás palacsintát, pizzát stb. Heti 5 ször edzem "rendes" súlyzós edzést + 2 vádli + mindennap futok, amikor nem edzem "rendes" súlyzós edzést aznap 2 szer is. Tehát nem kell mindenképpen "tisztán" enni hozzá. Egyébként gyakran eszem húst, tojást, túrót, felvágottat, sajtot, Kinder Buenot, csokis földimogyorót. Soha nem eszem spenótot, brokkolit. Legalábbis szerintem nem emlékszem rá, hogy mikor ettem utoljára. A te energiaigényedhez kell igazítani a kaját, ha nagyon magas kb bármivel lehetsz szálkás.
2/4 anonim válasza:
nalam nincs ilyen, en mindent eszek, jo mondjuk verseny felkeszulesnel tuti nem ezt a modszert fogom alkalmazni de most meg ok
3/4 anonim válasza:
Nincs ilyen hogy soha, nem fog semmi megártani ha néha eszed, max ha éppen nagyon agresszívan fogyni akarsz.
4/4 anonim válasza:
Szerencsére ilyenek miatt nem kell törnöm magam, mert mindig is ilyen hasam volt. Persze volt, hogy több zsír fedte, de azért látszódott. Genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!