Válledzések után gyakran megfájdul a nyakam. Tapasztalt már valaki hasonlót?
Figyelt kérdés
Néha másnap alig bírom mozgatni a fejem/nyakam. Mit csinálok rosszul? (Egyébként oldalemléseket csinálok vállra és Arnold-nyomást.)2018. jan. 5. 08:03
1/7 anonim válasza:
Nyújtasz edzés után? sorozatok közben?
Ha nem akkor lehet ott lesz a gond, de lehet a szabálytalan gyakorlat végrehajtástól is.
2/7 anonim válasza:
Nekem a csigolyam szokott a nyakamba de csak ha nincs kitamasztva a fejem. Sot ez fekvenyomasnal stb is igy van.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nem szoktam nyújtani, de eddig sosem volt gond. Bár tudom, hogy ez semmit sem jelent, szóval teszek a nyújtással is egy próbát.
Kettes! És hogyan támasztod meg a fejed? Ez észszerűnek tűnik, mert azt vettem észre, hogy nagyon feszítem a nyakamat. Talán ha megtámasztom, akkor nem erőltetném túl.
2018. jan. 5. 11:10
4/7 anonim válasza:
Hat csak szimplan nem emelem el a fejem a tamlatol a gyakorlatok kozben es ugy nem.fajdul meg. Ha elemelem akkor sokszor meghuzodott gyakorlat kellos kozepen.
5/7 anonim válasza:
akkor van ez ha a gyakorlatok közben nem egyenes a gerincvonal,hanem lóg előre fej,vagy még rosszabb ha előre van feszítve a fej meg a nyak.
váll edzésnél sokan csinálják ezt én is észrevettem.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. jan. 8. 13:41
7/7 anonim válasza:
Valószínűleg kicsit nyakból csinálod a gyakorlatokat. Egy ideig gyakorold a helyes kivitelezést kicsit kisebb súlyokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!