Tapasztalt kondisok, tudnátok segíteni?
"genetika" :D
Technika kérdése a dolog, semmi egyéb. Húzódzkodás nekem jó ideig nem ment, pedig nyomtam mindent hátamra, amit csak találtam. Nagy súly, kis súly, ilyen gyakorlat, olyan gyakorlat.
Áttörést nálam az hozott, amikor megtanultam végre használni is a fejlesztett izomzatot a húzódzkodáskor. Erre nagyon nem tudok mit mondani, próbálgattam rúdon, könyök, és lapocka helyzete rengeteget jelent.
~2 hét alatt a 0 szabályosból csináltam asszem 8at, amikor ráéreztem. Szabályosat, kontrolláltat.
Fekve nyomás ugyanaz. Ott még inkább a technika fontos, megfelelő mobilitás, stb.
Erőemelés irányába keresgélj fekvenyomás témájában. Technikát bemutató videókat nézz (alan thrall, omar isuf youtube-on ajánlom őket). Illetve a powerbuilder.hu ról letölthető e-bookot olvasd el.
Kb ennyit tudok így látatlanban tanácsolni.
Annak hogy mennyi a maxod igen. De, hogy egy teljesen átlagos teljesítményre képes legyél nem.
Ezt edzéssel gyk az emberek 90%-a el tudja érni, 80kg fekve, és 10 húzódzkodás nem az a szint, amihez jó genetika kell. Technika és kitartás? Annál inkább.
Hát bocs, de a buff dudes minden csak nem kompetens a témában. Az egy szórakoztató csatorna, és semmi egyéb.
Ha technikáról, és az azt kiegészítő dolgokról akarsz megtudni valamit, akkor nézelődsz az általam megjelölt csatornákon.
Nem tudom miért edzőpartner függő ez neked, köze nincs a fejlődésednek hozzá. Anélkül is el lehet érni ezt a szintet.
Inkább az edzéstervedet lenne jó látni, mint ilyen "buff dudes" féle hülyeségeket emlegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!