Tapasztalt kondisok, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Egy éve edzek. A célom hogy minél hamarabb 80 kg-mal tudjak fekvenyomni és húzódszkodásnál több mint 10-szer fel tudjam húzni magam, jelenleg 60 kg-mal nyomok fekve és kétszer bírom felhúzni magam. Minden más gyakorlat jól megy, de ez a kettő nem igazán akar. Ti mennyi idő után bírtatok 80-at 10-szer kinyomni fekve, és 10-szer felhúzni magatok? Esetleg tippeket tudtok hogy hogyan fejlődhetek ilyen téren gyorsan?2016. okt. 20. 06:43
11/12 A kérdező kommentje:
Nem edzőpartner függő, tudom hogy edzőpartner nélkül is elérhetem a célom, csak egyikőtök írta, hogy jobban megy neki az edzés ha van vele egy partner és én ugyan ezt tapasztaltam, sokkal magabiztosabb voltam, amikor nem egyedül voltam és sokkal többet bírtam emelni, ezáltal gondolom jobban is fejlődtem :)
2016. okt. 21. 19:41
12/12 A kérdező kommentje:
Az edzéstervem amint tudom leírom, csak most sajnos nincs több időm :)
2016. okt. 21. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!