Debreceni kondisok! Melyik edzőterembe jár a legtöbb zöldfülű? Ebből a szempontból melyik a "leglightosabb" edzőterem?
Szeretnék elkezdeni kondizni, mert hihetetlenül vékony vagyok és tisztában vagyok vele, hogy mindenhol vannak kigyúrt hústornyok, szóval biztosan kissé megszeppenve/önbizalom hiányosan fogok belépni akárhova is megyek (sajnos ez a teljesítményemre is hatással van), de biztos van olyan lightos terem, ahol viszonylag sok a zöldfülű, esetleg olyan nagy a terem, vagy maga a kialakítása, hogy az én csendességemben majdnem teljesen ki tudom zárni a külvilágot. A lényeg, hogy nem ilyen "fegyencszerű"/"megyünkahaverokkalgyúrni" jellegű kis konditerembe, hanem inkább ilyen nagyobb fitnesz centrumba mennék szívesen, ahol nagy területen, sorban egymás mellett vannak a gépek. Pl.: [link]
Milyen ehhez hasonló nagy termek vannak viszonylag jó áron Debrecenben?
5 féle ember van.
40% aki vékony és izmosodni akar
40% aki kövér és fogyni akar
15% akin valami már látszik, "mintha edzene"
4% aki cuccol de mégis sz..rul néz ki
1% aki tényleg néz ki valahogy
4 terembe jártam hosszú ideg, (min fél év) és ez kb mindenhol igaz volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!