Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy kell végezni a kreatin...

Hogy kell végezni a kreatin feltöltést?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogyan kell elkezdeni a kreatin feltöltést, még soha nem szedtem kreatint. Azt tudom, hogy rá van írva a dobozra, néztem is, de csak éhgyomorra lehet inni reggel? meg például ha én 80 kg vagyok akkor napi 4 vagy 5-el kezdjek? 4 hónapja edzek egyébként, lassan kreatin power lesz.

2018. ápr. 12. 16:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Akkor tévedtem,bocs!

Viszont tartom,hogy nem kell feltöltés. Pont a múltkor beszélgettünk erről a Bodó Imivel. Ő is ezen az állásponton van.

2018. ápr. 12. 17:31
 12/16 A kérdező kommentje:
akkor napi 2-3 mondjuk?
2018. ápr. 12. 17:41
 13/16 anonim ***** válasza:
2-3 mi?
2018. ápr. 12. 18:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Elkezded szedni normális dózisban, úgyis feltöltődik a szervezet egy idő múlva. Legfeljebb, ha sürget valamiért az idő, akkor érdemes külön ezzel foglalkozni, hogy gyorsabban telítődj vele és hamarabb érd el a maxot. Idővel mindenképp eléred.
2018. ápr. 13. 08:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Itt írta valaki..

"Tapasztalatból írom. Azt gyanítom,hogy nincs igazán rendben a táplálkozásod. Tré kajával meg kreatinnal max. egy puha, vizes formát fogsz produkálni."

Fehérjedús táplálkozás kell. A kreatin először egy vizes alapot ad. Ez igaz, de épp ez a jó alap az izmok anyagcsere hatékonyságának a növeléséhez, már ha veszed a fáradságot a keményebb, kitartóbb edzésekhez.

A kreatintól önmagában még nem izom, csak egy vizesebb környezet jön létre, ami alapot ad a könnyebb edzéshez. Így edzék közben sokkal jobb anyagcserével, könnyebben és hatékonyabban tudsz izmot építeni, persze ha annyival többet is dolgozol rá, amennyivel könnyebbé teszi ezt a kreatin. Többlet edzés nélkül nem lesz számot tevően több izom.

Kutatások bizonyították, hogy a kreatin önmagában, többlet edzés nélkül nem ad jelentős, valódi izom tömeg növekedést, csak vizesíti az izmokat, ami a könnyebb és kitartóbb testépítést teszi lehetővé. Az már rajtad múlik, hogy élsz vele vagy sem. Ha erre nem dolgozol rá, akkor a kreatin elhagyása után le is megy az a látszólagos többlet.

Minimálisan a kreatin adta folyadék többlet is ad minimális "stressz hatást" az izomnak és nagyon keveset az is gyarapít, de ha csak erre alapoznál, többlet edzés nélkül az édeskevés lenne.

2018. ápr. 13. 08:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem kell feltöltés. Napi 5 grammot vigyél be. HA precíz akarsz lenni, akkor oszd kétfelé. Én azt sem csinálom, mégis jól reagálok a kreatinra
2018. ápr. 13. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!