Mikor látszik meg rajtam az hogy edzek? Mikor leszek izmos?
Figyelt kérdés
3 hete álltam neki az edzésnek, volt 1 hét szünet is közben betegs3g miatt, megfelelően próbálok táplálkozni, ma rendeltem kreatint is, aztmondták az jó. Gondolom a kezdőkúra után 1 héttel már creatine power leszek.2018. ápr. 9. 13:06
1/36 anonim válasza:
Par honap mulva lathato lesz a fejlodes.
Ezt a kreatinos dolgodat nem ertem.
Mikor leszel izmos? Evek mulva lesz csak jo forma
2/36 A kérdező kommentje:
mikor leszek creatine power és mikor látható a fejlődés? illetve mit lehet fejlődésnek tekinteni? nem az izmost?
2018. ápr. 9. 13:19
4/36 anonim válasza:
Mr. Muscle-el keverve gyorsabban hat.
6/36 A kérdező kommentje:
2 év kell ahhoz, hogy látszódjon legaláb annyi hogy edzel? nem hiszem el.
2018. ápr. 9. 15:54
7/36 anonim válasza:
Idén nyáron max kicsit sportosabb leszel az átlagnál, valami értékelhető formaféle jövő nyáron lesz esetleg.
8/36 A kérdező kommentje:
és ha elkezdem a kreatin kúrát semmi változás nem lesz? kreatin power?
2018. ápr. 9. 16:10
9/36 anonim válasza:
Mi a franc az a kreatin power? :D
10/36 anonim válasza:
Nem 2 hét edzéstől és a kreatintól leszel izmos.
Bizony, hacsak nincs valami szuper genetikád években gondolkodj.
A kreatin nem instant izom, "csak" egy plusz az izomnak.
Energiát biztosít az edzéshez és hidrátálttá teszi az izmot, így a fehérjeszintézisben/regenerációban segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!