Mért nem látszik rajtam jobban a gyúrás?
Figyelt kérdés
Január elején kezdtem kondizni edzővel, azóta is heti 3-4 alkalommal járok. 68 kiló voltam mikor kezdtem, most 73 vagyok. Látszik azért valami változás (főleg a karomon meg a vállamon, a mellem nagyon nehezen fejlődik), de én azt hittem ilyenkorra már szembetűnőbb lesz a változás. A kajára próbálok odafigyelni, bár az az igazság, hogy nagyon nehezen tudom normálisan betartani a szabályokat. A napi 4 étkezés általában meg van, leginkább csirkét, tojást meg túrót szoktam enni, meg iszom rendszeresen a fehérjeport.2015. jún. 12. 18:16
1/12 anonim válasza:
Egyszerű a képlet, a fejlődésnek 3 összetevője van: edzés, étkezés, pihenés. Vizsgáld meg melyikben hibázol.
Egyébként a havi 1 kg nem olyan rossz amit felszedtél, főleg ha nem zsír.
2/12 anonim válasza:
majdnem havi 1 kiló jött fel rád,mit akarsz?
3/12 anonim válasza:
havi 1 kg feljött rád,ha ennek legalább 90%-a izom akkor majdnem a maximumot hoztad ki mert havi 1 kg izom tud feljönni rád max,ez nem az a sport amivel fél év alatt sokat érsz el
4/12 anonim válasza:
Gondolj bele, havi 1 kiló, decemberre 80 kilós is lehetsz akár...:D (bár nem valószínű, mert idővel még lassabban fogsz fejlődni).
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazából az látszik, hogy nőttem meg vastagodtam, csak az izmok nem látszódnak olyan szépen. tehát nem vagyok olyan szálkás.
2015. jún. 12. 20:30
6/12 anonim válasza:
Akkor most itt most mi is a kérdés?
7/12 anonim válasza:
Hát...először is el kéne dönteni, hogy tömeget növelsz, vagy szálkásítasz?
8/12 A kérdező kommentje:
Tömeget növelek, de akkor is azt hittem, hogy jobban látszódnak majd az izmok félév után.
2015. jún. 12. 20:50
9/12 anonim válasza:
"Lassú" folyamat, nem olyan mint a reklámokban "12 hét előtt, és után".
Teljesen jól fejlődsz, maradj meg a havi +1 kilónál, és év végére elégedett lehetsz. Btw sokat segíthetne, ha néznél képet magadról mielőtt elkezdted, és látnád mennyit haladtál.
Türelmetlen vagy, ennyi. A kajára meg nem "próbálok odafigyelni" hanem azt úgy kell, és kész. De a havi 1 kiló ha megvan akkor jó vagy
10/12 anonim válasza:
Hahahahaha! Bocsánat, de sajnos túl nagy hatással volt rád a testépítő média. Isten hozott a naturál valóságban. A fejlődésed kilók alapján teljesen optimális. Gondolom zsírosabb - akár skinny fat - formáról indulhattál, vagy szimplán jött fel zsír is. Majd idővel ha lesz rajtad elég tömeg szépen leszálkásítasz, aztán utána lehet építeni tovább a tömeget szépen, tisztán, minimális zsírral, ha elég ügyes leszel. De akkor meg már ennyit sem fogsz fejlődni, sőőőőőt...ez van, deal with it.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!