Fogalmam sincs mit csinaljak? Most kezdjek el tomegelni ilyenkor? Megeri? Lesz eredmenye?
17 eves vagyok,195cm,jelenleg 83kg kb.
Szoval 4-5 honapja edzek(kondi), de nem igazan tudtam felvinni magamra izmot mert nem ettem eleget... vagyis probaltam de nem ment, nem tudtam nyomon kovetni mibol eszek mennyit.. szoval.. nincs rajtam sok izom. Tehat most ilyen semmilyen allapotban van a testem. Itt a nyar es nemtudom mit csinaljak. Szeretnek izmot hamar, de ezt 2 honap alatt hogy tudnam megbalositani h ne is nezzek ki annyira kovernek?(most vekony vagyok). Erdemes elkezdeni tomegelni? Kockahasam nyárra mar nem is lehet ugye ?
Szerintem rakd felre az egodat, es kezdj el rendesen tomegelni, ha valami olyan tomeget osszehozol ami mar nem olyan jelentektelen akkor jovo vagy azutani nyarra ledietazhatsz
Mi az hogy nem tudod nyomon kovetni a kajat? Szerintem inkabb csak nem akarod
17 evesen nem hiszem h 2 allasod van meg csaladod stb, hogy ne legyen napi 1 orad lefozni a kiszamolt mennyisegeket aztan bedobozolni (egyebkent megsugom vannak ismeroseim akik reggel 4:30 kor kelnek h fozzenek aztan 6tol edzes 8tol melo delutan 4tol meg raernek lefekvesig a csaladdal foglalkozni stb. Erdekes, aki akarja annak megy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!