Szerintetek mellre hány sorozat kell? tényleg elég 6-8sorozat mellre? Szerintem 14-16 azárt kell rá. Mi a véleményetek? Naturálnak mennyi kell vagy épp cuccal mennyi?
Figyelt kérdés
2018. márc. 30. 12:42
1/8 anonim válasza:
Én úgy vagyok ezzel,hogy úgy állítom be a súlyt,hogy max 10ismétlés menjen belőle.
2/8 anonim válasza:
6-8 az kevés. A 14-16 inkább, és érdemes szétszedni legalább kétfelé a héten.
3/8 anonim válasza:
Naturalban 15-6 eleg. Kuraban 20-25 is mehet.
4/8 A kérdező kommentje:
De tegyuk fel kuraban vagyok es 15-16 sorozatnal mar erezni se erzem akkor is kell a tobb?
2018. márc. 30. 18:11
5/8 anonim válasza:
Egyenfuggo mindig. Nekem 3×5 sorozat nagy sulyos nyomas utan pont kell meg a 2×8 tarogato jellegu gyakorlat, sot, van hogy a masodikat fst-7 modszerrel csinalom.
6/8 anonim válasza:
Nem tudom miért kaptam 0%-ot a válaszomra, de okés :D
7/8 A kérdező kommentje:
Ja teljestest edzest csinalsz. Az nekem nem jon be az osztott jobban bejon. Csak annyi zavar h heti 1x 5sorozat fekve nyomas meg 5 sorozat ferde plusz 5sorozat tarogatas megy.. Agyalok hogy heti 2x mellezek es akkor mar 10sorozat fekvenyomas lenne ami azert jo lenne.. Vagy nem tudom.. Cuccolva megeri heti 2x edzeni 1 izmot ? Vagy jo a heti 1?
2018. ápr. 2. 18:29
8/8 anonim válasza:
En sem tudom a gyokereknek miert kellett lepontozni.
Nem, kuraban is eleg heti 1 edzes egy izomcsoportra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!