Folytassam az osztott tervet?
Anno amikor elkezdtem edzeni kb majdnem egy éve akkor az az igazság,hogy nem nagyon néztem utána a dolgoknak,és kapásból osztott edzést kezdtem el csinálni és nem teljes testeset.Nem is olyan rég jöttem rá,hogy ezt nem így kellett volna :D
Most ez egy kicsit megzavart,de szerintetek akkor folytassam ?
Így nézett ki egy hetem:
Hétfő:
Mell,bicepsz,tricepsz,alkar(nagyon vékonyak voltak az alkarjaim és csináltam arra is gyakorlatokat)
Mell:fekvenyomás,tárogatás
Bicepsz:állva kétkezes rúddal,kalapács bicepsz,bicepsz gép,és kis húzódzkodás szűk alsó fogással.
Tricepsz,Tolódzkodás,csigás letolás
Csütörtök:Has,láb
Láb:Guggolás,lábnyújtás,kitörés,vádlizás állva és ülve
Has:Hasprés,függő lábemelés,felülés ferdepadon
Szombat:Hát,váll
Hát:Felhúzás,döntött törzsű evezés,széles fogású húzódzkodás,mellhez húzás szűkfogással
Váll:Vállból nyomás egykezes súlyzóval,vállvonogatás,,military press(magyarul nem tudom a nevét)
Vállra annyira nem végzek sok gyakorlatot,mert a vállizületem nem bírja nagyon a témát.Lehet majd veszek valami izületvédőt,hátha jobb lesz.
Szóval ennyi lenne.Minen gyakorlatnál kb 6-8 ismétlésszámot csinálok,kivéve hasnál ott általában 20-25-öt szoktam mindenből,meg vádlizásnál is többet,ott olyan 10-15-öt.Gyakorlatonként pedig olyan 3-4 sorozatot szoktam csinálni.
Ha minden igaz ennyi lenne,remélem nem hagytam ki semmit,ha mégis,nyugodtan kérdezzétek meg :D
Igen,elég jól fejlődtem így.
Amúgy a teljes testes az nem a kezdőknek jó ?
Mármint én se vagyok egy Ronnie Coleman de kezdőnek se nevezném magamat,mert a gyakorlatok helyes kivitelezését már megtanultam
Akkor mondjuk ez jó lenne ?
Bicepsz állva rúddal
Tricepsz tolódzkodás
Láb guggolás,vádlizás állva
Has hasprés
Hát felhúzás(bár abba még annyira nem vagyok jó,szóval akkor inkább talán a csigás mellhez húzás
Váll military press(még mindíg nem tudom a nevét magyarul :D )
Szóval mondjuk akkor ez jó lenne ? Most rakosgattam össze.
És akkor ezt kéne heti 3x-4x ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!