Mennyivel gugoltok, mióta jártok edzeni, és mekkora a magasságotok, súlyotok?
Figyelt kérdés
Szerintetek egy 75 kilósnak mennyivel illene normálisan gugolni? Mindenkinek megy a zöld, köszi.2018. márc. 27. 19:58
1/9 anonim válasza:
2-vel, 2 teli talppal. 1-2m között és 100kg alatt vagyok.
Egy ideje már edzek. De nem tudom, neked mit számit az, hogy én mennyivel csinálom.
Jónak meg azt mondják, hogy ha beletudsz guggolni a testsúlyod 2x-esébe akkor jó vagy.
2/9 A kérdező kommentje:
"Jónak meg azt mondják, hogy ha beletudsz guggolni a testsúlyod 2x-esébe akkor jó vagy."
Gondolom ez a maximum súly egy kezdő számára nem? Tehát egy bele gugolás max?
2018. márc. 27. 20:11
4/9 anonim válasza:
A legjobb eddig 155kg-ba 5 ismétlés volt.72kg vagyok
5/9 anonim válasza:
95 kg vagyok, 5 eve edzek, latszik is rendesen, es 8-at epphogy tudok guggolni 40 kiloval... :) Nalam 10 evvel fiatalabb taknyok meg 3x annyival toljak mint en :D De megis izmos a labam, szoval a suly nem erdekes, a szabalyossag a lenyeg, en pl annyira leggugolok hogy a seggem majdnem a foldre er.
6/9 anonim válasza:
Kedves utolsó, olyan mélyre pont, hogy nem szabályos, de leginkább nem egészséges le guggolni. Megnyúlika térdszalag
7/9 anonim válasza:
ugyan mar... ennyi erovel ha tricepszezel akkor meg a konyokod baxa szet. Nezd meg hogy Tom Platz hogy guggolt, o is olyan melyre ment ahogy tudott irdatlan sulyokkal es sok ismetlessel, es egeszseges ember, es neki voltak a legnagyobb labai
8/9 anonim válasza:
Na és mire mész az izmos lábaiddal meg a mély guggolásoddal,ha 40 kilós súlyokkal guggolsz?Ezért nem vagyok testépítő.Az erő a lényeg,nem a kinézet
9/9 anonim válasza:
hat mar lassan fel eve dietazok, 500-1000 kalorias deficitben vagyok, szteroidmentesen natural, ilyenkor persze hogy nincs annyi erom, mondjuk amugy se 100 kilokkal tolnam.
Ez a testepites, hogy a kinezetre es a technikara megy, ha erorol van szo akkor az eroemeles sportag ami egesz mas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!