Az alapgyakorlatokat mennyivel csináljátok?
guggolás,
fekvenyomás,
felhúzás
katonai nyomás
döntött törzses evezés
igazából az arányok érdekelnének, erőemelőknél látok súlyokat első 3-ra, meg pár testépítőnél, de durva lenne belőlük kiindulni
15 éves vagyok, nem olyan rég óta tolom
Minden 1rm
Fekvenyomás: 80kg
Felhúzás: 120kg
Guggolás: 85kg (ne szóljatok be 😂)
Katonai nyomás: 50kg
Evezes: itt nem szoktam maxolni, 5x5be 50kgval megy
13vagyok, 7honapja edzek. 1RMek:
Fekvenyomas 85kg,Felhuzas 110kg,Guggolas 90kg,Katoma nyomás 55kg,Döntött törzsű, szintén nem szoktam maxolni, 70kiloval 5x6
Guggolas 180x4
Fekve 140x4
Felhuzas 195x2
Katonanyomas 80x3
Vallbol 2x50x8
Evezni gepen szoktam nem birja a derekam.
Evekig ugy edzettem, hogy nem csinaltam guggolast es felhuzast, igy aranytalanok a teljesitmenyeim.
Fekvenyomas 170 kg, guggolas 210 kg, felhuzas 220 kg, mellrol nyomas 100 kg. Ezek 1 ismetleses maxok voltak, evezesnel nem tudom mennyi az 1 ismetleses max, 135 kiloba megy 5 ismetles.
Elvileg 4-5 ev a genetikai potencial elerese, de en meg messze erzem magam attol, sokaig edzettem rosszul.
Natural vagyok, 176 centi magas, 95 kilo. A koromat nem irom le, mert nem hinne el senki, amit meg is ertek. Kulonleges genetikaval lettem megaldva ero teren, fizikum teren mar nem annyira.
Béci vagyok.46F
145kg,197cm, kar 54 cm,lemarva, mint a gőzborotva.
Szóval mindenhol kettő vagy három a max amit csinálok, nincs egy ismétlés.
Guggolás 300 kg
fekvenyomás 280kg
felhúzás 300-350 kg
csak nyakból nyomok 120 de ez 10 szer
evezés 200kg
Egyébként készülök a szezonra,tele vagyok a tsz ben az ifa plató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!