Abban kernem a segitsegeteket hogy en az utobbi felevbe elkedtem foglalkozni a testemmel mert olyan vekony voltam hogy eltuntem a semmibe.165centi lehettem 39-40kilo (nagyon nehezen hizok) Tomegnovelo reggelik erdekelnenek (? )
Van edzestervem szerencsere apukam ezzel foglakozik..Probaltam is ugy enni,inni..(feherje es minden ilyen)
Viszont most a jovohettol lesz etrendem😍 amit egy ezzel foglalkozo szemely ir..Pár dolgot mar irt de a teljes etrendet jovoheten..
A valodi kerdesem az lenne aki mar csinalt ilyet hany orankent kell majd ennem? (Mire szamitsak majd)A masik pedig,hogy a zabkasan kivul!😂milyen reggeliket egyek?
(Eszek zabot is de mindennap kicsit sok)
Ja azota 167 centi vagyok es 47kilo (ami nalam haladas,fokent h annyira nem voltam raallva a kajalasra...:( )
17/L
Amit meg tudsz enni és nem káros... Nem az számít, konkrétan mit eszel, csak hogy a napod összességében legyen jó. Aki tud enni, az akár reggeli nélkül is lazán tömegel...
De ha írnak neked étrendet, amit be is akarsz tartani, akkor miért kérdezed? Majd megkapod s meglátod, meg tudod-e enni.
Valószínűleg sok étkezés lesz a tervben, mert ha tudnál sokat enni egyszerre, valószínűleg nem ennyi lennél, hacsak nincs valami komoly egészségügyi bajod (nem szívódnak fel a tápanyagok).
Én utálom a zabkását, de másnak sem kell ennie soha, ha nem akarja. Annyi más lehetőség van. Ehetsz pl. húst, sajtot, tojást, túrót, zöldséget, gyümölcsöt, olajos magvat, gabonákat... A makróidtól is függ, hogy mennyire dominálhat egyik vagy másik hozzávaló.
Ha nehezen eszel, akkor a kevésbé laktató, könnyebben bevihető, esetleg kisebb térfogatú ételekre mennék rá. Persze hiába laktat nagyon a fehérje, az azért kell, nincs mese...
Persze, lehet, hogy úgyse fog hízni, de azért az ritka. Az ilyen vékonyak általában nem esznek eleget saját magukhoz képest.
Ha pedig rendesen edz és eszik, akkor pedig izmosodnia kell, ha lassan és nehezen is, az már durva és ritka betegség, hogy se hájat, se izmot ne lehessen felpakolni.
Úgyhogy első körben én megpróbálkoznék a tömegeléssel, akár a tippelt szükségletnél lényegesen nagyobb kalóriabevitellel.
Egy kivizsgálás persze nem árt.
Ugy latom pontosabban kellett volna fogalmaznom mert sajnos felreertettek egy paran..
En oktoberig azt hittem milyen sokat eszek..(imadok enni)
Mindenki azt hitte mert mindig volt valami a kezembe kozbe pedig nem..
Vettem egy melegszendvicset pl 9kor iskolaba megettem a felet eltettem 10kor ettem meg egy keveset aztan kidobtam mert nem kellett..
Szoval ilyen etkezeseik voltak.Miota en elkezdtem enni majd utana normalisan enni! Azota en hizasban vagyok.
Lassabban megy de megy.Es kedves utolso elotti sajnalom h igy dontottel en pedig kuzdeni fogok mert mar latom h van eredmenye mindannak amit elkezdtem!:) betegsegem nincs azon mar tul vagyunk a csaladommal..Iskolamnak koszonhetoen pedig minden evbe kulonbozo szurovizsgalatokon kell resztvennunk.. (Vervetel es stb..) :)
Koszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!