Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért szidjs mindenki a...

Miért szidjs mindenki a csirke-rizs kombot?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondjak,hogy a csirke-rizs kombo nem jo inkabb magát a makrokat szamoljam. Csak

szerintem oltari nagy hülyeség? Csirke-rizs mindhalálig!!!

2018. márc. 19. 21:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A rizs egyaltalan nem jo. Alig van benne vitamin es rost, arrol nem is beszelve, hogy magas a glikemias indexe.
2018. márc. 20. 00:24
 12/16 anonim ***** válasza:

én főleg csirke rizst eszek már fél éve kb, de mai napig szeretem. Ha a rizst megfőzöd olyan jó ragadó nyálkásra akkor simán lecsúszik. Ja és mindig apróra kockázom a csirkét is hogy könnyebben csússzon. Ha már 1-2 napos a rizs és száraz akkor öntök a csirke rizsre kis mézes mustáros szószt (a cukormennyiség elhanyagolható itt), és mindjárt fincsi lesz, vagy édes savanyút vagy amilyet akarsz...

már 20 kilót fogytam a csirke rizzsel. Nekem bevált... A milánóiba is darált csirkemellet rakok pl, durumtésztával. Kinek mi jön be...

2018. márc. 20. 01:24
 13/16 anonim ***** válasza:

#11: Attól még kalóriának jó. Nem kell minden ételnek pakolva lenni vitaminnal, rosttal, mifenével, pláne nagyobb kalóriakeretnél. A fő, hogy a szükséges tápanyagok meglegyenek.

A magas GI pedig egyszerűen nem mindenkit érdekel, sokaknak nem észrevehető a különbség.

2018. márc. 20. 02:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Én flexible dieting alkalmazom :D én nem is eszem rizst :D
2018. márc. 20. 07:05
 15/16 BlodDrunk ***** válasza:

Makrókat is kell számolni,aztán hogy te csirkét,marhát,halat,tojást eszel vagy esetleg rizst vagy T.k tésztát ,zabpelyhet az már tök mind1.

Rizs viszonylag alacsony a glikémis indexe,Occsó

csikre is olcsó a halhoz és marhához képest ocssó

amikor valaki betol napi fél kg rizst meg emllé 1kg csirkét az occsó elég lényeges szempont.

2018. márc. 20. 10:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Én makrót se számolok, mi a francnak. Megvan a 2g fehérjém, meg a kalória, onnantól kezdve minek számolgassak makrót, ha 1, eszem zöldséget mindig 2, eszem ch-t, 3, eszem zsirt. Tökmindegy hogy most 20g több zsirból, és annyival kevesebb ch vagy forditva.
2018. márc. 21. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!