Miért szidjs mindenki a csirke-rizs kombot?
Sokan azt mondjak,hogy a csirke-rizs kombo nem jo inkabb magát a makrokat szamoljam. Csak
szerintem oltari nagy hülyeség? Csirke-rizs mindhalálig!!!
én főleg csirke rizst eszek már fél éve kb, de mai napig szeretem. Ha a rizst megfőzöd olyan jó ragadó nyálkásra akkor simán lecsúszik. Ja és mindig apróra kockázom a csirkét is hogy könnyebben csússzon. Ha már 1-2 napos a rizs és száraz akkor öntök a csirke rizsre kis mézes mustáros szószt (a cukormennyiség elhanyagolható itt), és mindjárt fincsi lesz, vagy édes savanyút vagy amilyet akarsz...
már 20 kilót fogytam a csirke rizzsel. Nekem bevált... A milánóiba is darált csirkemellet rakok pl, durumtésztával. Kinek mi jön be...
#11: Attól még kalóriának jó. Nem kell minden ételnek pakolva lenni vitaminnal, rosttal, mifenével, pláne nagyobb kalóriakeretnél. A fő, hogy a szükséges tápanyagok meglegyenek.
A magas GI pedig egyszerűen nem mindenkit érdekel, sokaknak nem észrevehető a különbség.
Makrókat is kell számolni,aztán hogy te csirkét,marhát,halat,tojást eszel vagy esetleg rizst vagy T.k tésztát ,zabpelyhet az már tök mind1.
Rizs viszonylag alacsony a glikémis indexe,Occsó
csikre is olcsó a halhoz és marhához képest ocssó
amikor valaki betol napi fél kg rizst meg emllé 1kg csirkét az occsó elég lényeges szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!