Miért szidjs mindenki a csirke-rizs kombot?
Sokan azt mondjak,hogy a csirke-rizs kombo nem jo inkabb magát a makrokat szamoljam. Csak
szerintem oltari nagy hülyeség? Csirke-rizs mindhalálig!!!
Én úgy szeretem ha a rizs sótlan és össszeáll mint a szar úgy túl van főzve. A csirke meg atomszáraz és megszáradt kérges. Hidegen fogyasztom.Éljen.
Amúgy viccet félretéve, én heti 2-3szor eszem csirkét, és legalább heti 1-2szer rizst:) de rizs mellé mindig kell valami nekem még mert olyan száraz hogy hihetetlen.
Szerintem meg egyed azt, amit megkivánsz.
Csak számold bele az étrendedbe és legyenek meg a makrók. Nem kell csirke rizsen élni, van még millió féle kaja.
Nem rossz a csirkerizs, csak más is van. Én sosem ennék csirkét és rizst se sűrűn. Zabot főleg nem, mert nem szeretem, amúgy remek étel az is. Bár én nem vagyok testépítő, csak szeretnék kicsit izmosabb lenni (na jó, nem kicsit, de legyünk realisták).
A krumpliban nincs kevés ch, csak fajlagosan. Cserébe könnyű nagy mennyiségben enni, ahogy a zöldséget is. Akinek ez nem megy, az tényleg inkább rizsezzen, habár a rizsben is sok a víz. Nem mintha az gond lenne, legfeljebb kevesebbet kell inni mellé, csak mindig vannak emberek, akik problémáznak 1 kiló főtt rizs megevésén is meg ilyesmi. Azok egyenek szárazabb ch-t vagy több zsírt, az is opció.
Nem "Egyetlen Igaz Út" van, a testépítő étkezésben sem. Választhatsz, mit eszel.
A makrók igenis fontosak, hiába eszel csirkerizst, ha eltolod őket... Van mozgástér, de a fehérjének bizonyos határokon belül kell lennie, zsír is kell... A mikrotápanyagok sem mellékesek.
Sokszor voltak már tippek, mi mást ehetsz. Van, aki simán eszik tésztát. De gluténmentes gabona is van egy csomó, nemcsak rizs. Nem mintha gond lenne a rizzsel, van, aki jóformán mindig azt eszik, de változatosan, mert hol ezt tesz rá, hol azt. Még édesség is lehet belőle, ha valakinek az szimpatikus. A rizs sokoldalú, 1 perc munkával készíthető étel, kár, hogy nekem nem jó, mert szénhidrátbomba, de az én ételeim is gyorsak.
Csirkét még nem készítettem s nem is fogok, de a tojás még gyorsabban készül. S nemcsak csirkehús van. Más hús (közte a halak is), túró, egyeseknek sajt, ha nem gond a sok zsír... De még a szerencsétlen csirkét is millióféleképpen készítheted (bár én az összeset unnám a 2. napon, ezért eszem mást).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!