Az időszakos böjtölés (intermittent fasting) tényleg annyira jó, mint amennyire dícsérik?
Figyelt kérdés
Nem égetem el az izmom, ha beleugrok? Vélemények?#böjt #inetrmittent
2018. márc. 15. 21:21
1/5 anonim válasza:
Leesni nem fog rolad az izom de nem mindenkinek való. Valaki egyszerűen nem birja a böjtölést még más sokkal jobban érzi magát tőle. Próbáld ki. Ha nem jön be akkor visszaállsz a régi étkezésre. De ez sem csodamódszer.
2/5 BlodDrunk válasza:
Hülyeség,régen nem volt ennyi baromság a táplálkozással kapcsolatban még is mindenki elérte amit akart.
Ha tömegelsz egyél többet mint amennyi a szükséged,ha fogyni akkor meg kevesebbet.
Ennyire egyszerű.
Tápanyagbevitel szempontjából pedig az legoptimálisabb ha 2-3óránként eszel kisebb adagokat
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mennyi ideig csináltátok az időszakos böjtöt?
2018. márc. 16. 12:33
4/5 anonim válasza:
Én 2 hónapig csináltam. De tömegelés mellé szerintem egyáltalán nem használható mivel túl sok kalóriát kell rövid időn belül bevinni. Ezért nekem nem vált be.
5/5 A kérdező kommentje:
Most tolom az első napot. Igaz fogyasztok, 6/18-at tolok. A 2000kcal is keserves, nem-hogy 3500-4000... Ez tömegelésre nem a leg optimálisabb módszer az tuti.
2018. márc. 16. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!