Időszakos böjtölés + edzés?
Sziasztok!
Nem költök regény - Időszakos böjtölés edzéssel sokkal több zsírt szed le, mintha szimplán aeroboznák közben?
Illetve, az időszakos böjtölés nem elég akkor, ha 06:00 kelek, és délig nem eszem? Fontos 14:00-ig húzni?
Szerintem ekkor is a kalóriadeficit számít, legalábbis nekem. Lehet, hogy van, akinek segít, hogy sokáig nem bántja az inzulinszintjét, nem tudom. Hiszen sokszor olvassuk, hogy a ch/zsír aránya is számít egyeseknek, míg másoknak mindegy.
Kezdheted délben az evést, s ehetsz este 8-ig, ez a leglazább napi ismétlődéssel járó időszakos böjt, amit ismerek s azért olvasgattam már e témában. Ehetsz akár reggel is, csak max. 8 órás legyen az evési ablak.
Szia ! Nekem az vált be, hogy este 20-délig, vagy 13 óráig nem eszem, de van hogy 21:30 kor eszem utoljára,mikor hogy érek rá, nem kőbe vésett,nem ragaszkodom a dogmatikus szabályokhoz.Edzeni az első, azaz egy étkezés után megyek.
JA és az első evést proteinnel kezdem,majd szilárd kaja rögtön rá.Edzés után megint egy protein, de némi dextrózzal a visszatöltés miatt.Edzés közben Gluta+Bcaa combó. Így óvom meg az izmot a katabolizmustól. Előtte próbáltam hogy lementem 10-11 körül edzeni, majd utána első evés, de nem volt annyi erő,mint így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!