Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Középkorú testépítők! Segítség?

Középkorú testépítők! Segítség?

Figyelt kérdés

44 éves férfi vagyok. Évek óta edzem otthon.A testem nagyon karbantartott sokkal izmosabb mint sok gyúrós fiatalnak de sajnos kokszolás nélkül tovább lépni nem tudok.Tükörben a látványt megszoktam és egyszerűen elvesztettem az akarás a legyek minél izmosabb érzést. Nincs mi motiváljon.Meguntam.Egy dolog tart még "életben" hogy nem akarok plöttyet trágyadomb lenni, de így nem lehet edzeni kell valami ami motivál...???!!!Az edzéseim kínszenvedések,már minden alibit kitalálok magamnak hogy ne keljen edzenem.Terembe járni nem fogok,többször próbáltam nem megy,zavarnak az emberek. Kérdésem az hogy ti mivel motiváljátok magatokat? Ha nincs tovább fejlődés és eljutottál a pontig amikor már szteroidok kellenének és (kizárt h használnék ilyet)ezek mellé még kedved sincs már az edzéshez?

Olyan sportolóktól várok válaszokat akik átvészeltek már ilyen mélypontot.

Köszönöm.

2017. jan. 31. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha otthon edzel és nem teremben, akkor tudsz még hova fejlődni.
2017. jan. 31. 12:00
 2/6 A kérdező kommentje:
10 éve edzem otthoni gépeken.A kedvem is talán azért ment el mert nem fejlődök tovább.Nem értem a válaszodat 1-es.
2017. jan. 31. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ez van, én is megálltam már, nem fejlődök, csak szinten tartok. (ugyanúgy otthon edzem). Én is unom, de ha kihagyok pár edzést, máris úgy érzem, mintha összeestem volna, ezért folytatom.
2017. jan. 31. 12:27
 4/6 A kérdező kommentje:
3-as köszi,csak ezt én kényszeredzésnek érzem amit csinálsz.Én szeretném élvezni úgy mint 1-2 évvel ezelőttig,akkoriban még széttéptem a súlyokat...vagy csak simán öregszünk b@.meg?
2017. jan. 31. 12:48
 5/6 anonim válasza:
Válts teljes edzés stílust.Tűzz ki célokat.Mondjuk minden héten fejlődj a használt súlyokba/ismétlésszámba nyárra esetleg diétázz vagy legyél erősebb.
2017. jan. 31. 13:12
 6/6 anonim válasza:
Az csak kínlódás hogy minden edzésen csak "pumpálgatsz" lefárasztod az izmot az rendben van de egyhangú unalmas lesz az edzésed.Nálam ez volt.
2017. jan. 31. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!