Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen gyakorlatokat ajánlanátok?

Milyen gyakorlatokat ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Vettem 2 db 2 kilogrammos kézi súlyzót, és szeretnék ehhez bevált gyakorlatokat csinálni, hogy erősítsem, formáljam a karjaimat.

Eléggé kezdő vagyok, sosem sportoltam semmit, mindig az egészségügyi állapotomra hivatkoztam (nagyon rossz a szemem, nem emelhetek 5 kilónál többet, stb.), de szeretnék egy kicsit formásabb izmosabb testet.

25N

2018. márc. 15. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
szia, szerintem egy nőnek bőven elég ha saját testsúllyal edz,gyönyörű alakot lehet vele elérni, youtubeot ajánlom, nagyon sok csatorna van ami jó videókat tesz fel ebben a témában, hiába írnék itt bármit is pár sorban, ez az a sport ami rengeteg utánajárást és/vagy olvasást igényel, nincs mese. egyébként ha nő lennék, megcsinálnék 2naponta 200guggolást az tuti, e köré építenék mindent,de ez csak azén véleményem. de ha kar erősítést szeretnék azt csinálnám mint most férfiként, tolódzkodás, húzódzkodás többféle fogással, fekvőtámasz, kézenállás(bele is nyomhatsz idővel), ilyenek:) kitartás!
2018. márc. 15. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Sokat nem érsz ilyen picuri súlyokkal, persze a semminél jobb. Oldalemeléshez még OK is lehet a 2 kiló neked, de minden máshoz több kell.

Tényleg nem emelhetsz 5 kilónál többet? Mert az speciális egészségi állapot s szakembert kéne kérdezni, hogyan edzhetsz.

2018. márc. 15. 13:13
 3/3 A kérdező kommentje:
-9.75 és -9.0 a szemem. A szemorvosom mondta, hogy nem emelhetek, nem mászhatok kötélre, és ehhez hasonlók. Babám is csak császárral lehet majd, de ez még odébb van. Gimiben is könnyített tesim volt.
2018. márc. 15. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!