Hogyan legyek erősebb?
Figyelt kérdés
Erősebb szeretnék lenni, már edzek, gyakorlataim is vannak, súlyzózok stb.. De valaki leírna nekem egy napi étrendet, hogy pontosan mit egyek? Egyébként biceps-re szoktam edzeni. Valaki segítsen légyszi. 13/f vagyok. Köszönöm.2018. márc. 12. 13:18
1/6 anonim válasza:
Ne így, mert ez semmi jóra nem vezet.
2/6 A kérdező kommentje:
Miért?
2018. márc. 12. 14:27
3/6 palilaci válasza:
Sulyzoval raersz. Beirod googlebe, hogy fegyencedzes, letoltod a konyvet pdf formatumban, aztan koveted az abban leirtakat.
4/6 A kérdező kommentje:
Oké, de ha nincs elég fehérjebevitelem nincs töretlen fejlődés, hiába súlyzózok.
2018. márc. 12. 14:56
5/6 BlodDrunk válasza:
Google--->alapismeretek--->1.találat.
Olvasni remélhetőleg tudsz,aztán,hogy mit fogsz fel belőle csak rajtad múlik.
6/6 anonim válasza:
Nincs elég fehérjebeviteled... Még! Amint elkezdesz edzeni, az izmaid fejlődni szeretnének amihez tápanyagra van szükséged, amire a szervezet éhségérzettel reagál. A ki nem elégítésére pedig ingerültséggel és enerváltsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!