El szeretnék kezdeni ezdeni hogy erősebb legyek meg jól nézzek ki, ez hogyan megy?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és bele akarok fogni a testépítésbe mert nem tetszik hogy ilyen gyenge vagyok...
Nem nagyon vagyok képbe tudom hogy kell edzésterv meg az étkezési szokásokat meg kell változtatni de hogyan?
A válaszokat előre is köszi!
2016. nov. 8. 21:19
1/4 anonim válasza:
Beírod a googleba és kidobja a válaszokat, ha utána is van kérdésed, gyere vissza ide .
2/4 anonim válasza:
Olvasgass a bodybuilder.hu-n es toltsd le a sarga kapszula cimu konyvet. Kezdesnek tokeletes lesz. Ott minden infot megtalalsz.
3/4 anonim válasza:
Google ---> Sárga Kapszula, ott vannak az alapok étrendhez, meg rákeresel arra is hogy edzésterv kezdőknek, ki fog dobni milliót. egyszerűbb is mint hogy mi itt kisregényt írjunk. ha azok megvannak és van még kérdés akkor gyere vissza
4/4 anonim válasza:
Sárga kapszula. NAGYON röviden : sok fehéje (hús,túró,tojás stb.)rizs köles mellé. Edzés: Fekvenyomás,guggolás,felhúzás(óvatosan!) alapgyakorlatok. Heti 3-4 edzés elég kezdetekben súlyzósból. Ehetsz majd azt is ami otthon van nem kell 100%-ig betartani. Kell szedni vitaminokat és ásványi anyagot. ERősödni szeretnél tehát egyél nyugodtan nem kell visszafogd magad. Ha esetleg nagyon zsírosodsz akkor kell kevesebbet enni egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!