Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegeljek vagy szálkásítsak?...

Tömegeljek vagy szálkásítsak? (kép)

Figyelt kérdés

190 cm és 84 kg vagyok. Nem tudom kb. 25 testzsír% ? Most kezdenék el edzeni, csak nem tudom mivel kezdjek, mert ha most tömegelnék akkor lehet túl sok lenne a zsír, így izom nélkül meg elvileg nincs sok értelme szálkásítani.

Gondoltam hogy esetleg viszonylag alacsonyabb szénhidráttal tömegelnék hogy minél kevesebb zsír jöjjön fel. Hogy lenne a jobb?

[link]

[link]

2018. márc. 5. 19:36
1 2
 1/12 BlodDrunk ***** válasza:

Diétázz kicsit,hasad eléggé lóg már,tömegelésnél csak roszabb lenne jóval.

Első pár hónapban diéta mellett is fogsz izmosodni,valamilyen mértékben.

2018. márc. 5. 19:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Hány hónapig kéne kb. diétázni?
2018. márc. 5. 20:46
 3/12 anonim ***** válasza:
8 Max 10 hét.
2018. márc. 5. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Diéta..
2018. márc. 5. 21:27
 5/12 anonim ***** válasza:
2 hónap diéta aztán lassú tömegnövelés. Szerintem a naturál maxod 95 kg körül lehet majd viszonylag szálkásan.
2018. márc. 6. 10:15
 6/12 A kérdező kommentje:
Az úgy jó lenne hogy amíg szálkásítok addig teljes testes edzésterv lenne izomcsoportonként 1 gyakorlattal és 3 sorozattal hetente 3-4 szer fokozatosan emelve a súlyt? Szálkásítás után meg átváltanék egy osztottabb edzéstervre.
2018. márc. 6. 18:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerimtem is diéta.. mellete edzhetsz is súlyokkal..Így kijön hogy szálkásítasz.. Ha pedig tömegelesz akkor nem hogy izmosabb hanem még hájasabb is lehetsz... a karod fel pumpálod (leg egyszerűbb) de mi lesz a hasi tasival?.. a csípőd még szélesebb lehet,a hasad lógni fog..az milyen forma lenn?? formás kar és vál,a hasad meg elhàjasodva.. én csak az igazat mondom-irom.. velem is ugyan ez volt pár éve.. tömegeltem.. nagy darab voltam.. k.va nagy bicepsz és vál,a hasam meg lassan sörhas,egykis nőies csípővel.. (azoknak szok olyan lenni) .. szóval rájottem hogy ez igy nem helyes.. el kelletd kezdenem diétázni,kevesebb kalória bevitel.. a gainer vagyis tomegnovelő (tele van cukorral) helyette egy fehérje...+ futás.. segített nekem.. minden másnap kb 35-40 perc.. szóval lassan de biztosan sikerült csökkentenem a testsúlyomat..Neked is eszt tanácsolom,ha nem akarod hogy a hasad egy terhes nőhöz hasonló legyen.. vagy egy öreg emberéhez hasonló sör has... mert attól elég nehéz megszabadulni.. Szóval sok sikert
2018. márc. 7. 13:46
 8/12 anonim ***** válasza:

Dobjatok már magatokról is képet, hozzáértő kritikus bunkók. Nem mindenkinek a vágyálma a kockás has, de sajnos olyan korlátoltak vagytok, hogy ez van nektek az „agyatokban“ standardként beállítva... Majdnem 2 méter a csávó, szaros 84 kilóval és diétázzon?! Idióták...

Kérdező, szard le ezeket a normákat, meg ezeket a szavakat is, hogy diéta, tömegelés, szálkásítás... Egyél kevesebb tésztát, sütit, helyette legyen több tojás, hús, sajt, meg menjél gyakran a terembe beszarni és kész.

2018. márc. 8. 21:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Hova tömegeljen még erre? Nulla izommal tiszta zsír, először a zsírt tüntesse el, aztán jöjjön az izom. Kezdeetben úgyis lehet izmosodni zsírleadás mellett, úgyhogy legalább egy kezdő diétával felszed némi izmot meg leadja a felesleget..

Saját tapasztalat. Én 184 mellé voltam kb 73 kiló TOTÁL NULLA izommal, kicsit zsírosan, alultáplátan, amikor nekikezdtem. Felszedtem egy év alatt elég sok izmot, MÉG JOBBAN bezsírosodtam, aztán most szálkásítok, és még mindig ott tartok, hogy nem bicepszezhetek fél éve, mert állandóan reped a kezem.

2018. márc. 9. 11:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Nulla izommal tiszta zsír

Ő most jelenleg egy átlagos testalkatú fiatal. Kicsit te is el vagy tévedve a fogalmakkal.

2018. márc. 9. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!