Ha kicsit fáj az egyik vállam az egyenes pados fekvenyomástol akkor helyettesithetem negativ pados nyomással és sima pados egykezes fekvenyomással?
Figyelt kérdés
Egyik vállam eléggé szùr ha nagyobb sulyt akarok nyomni sima padon viszont az egykezestől és a negativtol nem fáj.2018. febr. 20. 22:46
1/5 anonim válasza:
Kivitelezési formát vizsgáld meg, de amúgy ja, negatív pad vagy tolódzkodás vállbarátabb.
2/5 anonim válasza:
Szerintem az egykezes nyomás sokkal hatásosabb és jobban igénybe veszi a mellizmot, mint ha rúddal nyomnál.
Megjegyezném, hogy jó technikával nyomok rúddal, de szerintem az egyik leghaszontalanabb gyakorlat a mellizom fejlesztésére a rúddal való fekvenyomás.
3/5 anonim válasza:
#2 akkor te valamit nagyon szarul csinálsz, ém kizárólag fekvenyomok rúddal, és a mellizmom a legfejlettebb.
4/5 anonim válasza:
3#... ez csak annyit jelent, hogy szerencsések a tapadásaid mellizom téren és szép a formája.
5/5 anonim válasza:
Igen, nekem a mell az egyik legszarabb izomcsoportom jelenleg, viszont amióta kezisullyal nyomok sokkal jobban fejlodik.
Es mint irtam, tobben neztek mar meg a fekvenyomasom, nincs vele semmi baj, viszont en nem a legjobb gyakorlatnak tartom mellre. Nyilvan mindenkinek mas a kezenfekvo, en csak ajanlottam valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!