Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon fáj a vállam nyomó...

Nagyon fáj a vállam nyomó mozdulatoknál, miért?

Figyelt kérdés
Főlegg fekvenyomásnál,8hónapja edzek eddig nem volt semmi baj,amit tudni kell hogy 2hete antibiotikumot írt fel az orvos,mert beteg voltam,ráadásul nem csak hogy fáj a vállam,de még erőbe is visszamentem,eddig ment 60kilóval 5x5ismétlés,most meg már a 3.nál alig megy ki a második...
2018. febr. 14. 19:35
 1/6 A kérdező kommentje:
14éves vagyok.
2018. febr. 14. 19:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Olyannyira fáj,hogy nem is tudtam ma leedzeni,abba kellet hagynom
2018. febr. 14. 19:43
 3/6 wrspeed80 ***** válasza:

Valószínűleg megsérültél?! :D

Bármi lehet, nem melegítettél be rendesen egyszer, egy rossz mozdulat v a technikád rossz fekvenyomásnál és most jött elő. Egy két hétig ne edz rá, csak olyan dolgokat csinálj aminél nem fáj, esetleg nyújts/mobilizálj. Ha 1-2 hét után sem lesz jobb akkor lehet érdemes lenne orvoshoz menni. Ha meg jobb lesz akkor meg figyelj arra h bemelegítesz rendesen minden edzés előtt

2018. febr. 14. 22:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor 1-2 hétig ne is edzek?
2018. febr. 14. 22:21
 5/6 wrspeed80 ***** válasza:

Hát lábazni lehet:D

Szerintem jobban járnál ha pihentetnéd, jobb 1-2 hetet kihagyni mint hónapokig szenvedni. Tavaly haveromnak pl meccsen megsérült a válla, utána kondiztunk és rosszabb lett aztán1 hónapot pihenni kellett

2018. febr. 15. 08:56
 6/6 anonim ***** válasza:

"Akkor 1-2 hétig ne is edzek?"

Ha rádolgozol, akkor nagy eséllyel súlyosbodni fog. Sztem kerüljük el a műtétet. 3-as jól írja!

Nézz utána a rotátorköpenynek és a megóvásának is

2018. febr. 15. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!