Edzen egy héten többször a vállamat? Ha oldalról nezem nem valami jó vállam van, ha rafeszitek pl bicepszre akkor szép kerek. Es nem tudok páros kézzel oldalemelesezni csak felváltva
Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 18:19
1/6 anonim válasza:
Vállat simán lehet többször edzeni egy héten. Legalábbis oldalemelés, archoz húzás, ez simán mehet akár minden edzésen is.
2/6 anonim válasza:
Hülyeség. Nem mehet minden edzésen, sőt, ha keményebb edzéseket csinálsz, 2nél több ne menjen egy héten, mert a rotátort köpenyt nem erre találták ki. majd mikor heti 4 edzéssel 2 hónap alatt fáj a vállad, rotátor köpeny gyulladással, elsősorban, aztan a következményei, akkor majd rájössz.
3/6 anonim válasza:
Főleg azt tekintve, hogy leírtad kerek perec a két legjobb vállgyilkos feladatot. épp hogy kihagytad a fej fölé nyomást, nyak mögül, rúddal.
4/6 anonim válasza:
Nem igazán találkoztam még olyan emberrel, akinek archoz húzástól lenne rotátorköpeny problémája, olyannal viszont rendszeresen, akinek a fekvenyomástól. Az oldalemelés meg az archoz húzás amúgy sem olyan gyakorlatok, amiket rángatózva, nyolc ismétlést (mer attól nő a izom) kéne végezni. Na meg lehet, hogy nem ártana elfelejteni ezt a "könyök magasabban van mint a kézfej" baromságot. Magas ismétlésszámol végezve nem lesz olyan megterhelő.
Nyilván nem arra gondoltam, hogy heti háromszor kell nehez fej fölé nyomást végezni, de azt sem értem, hogy ez mikor lett vállgyilkos gyakorlat.
5/6 anonim válasza:
Inkább hagyjuk. fojtatnám, de tudom, hogy te az vagy, aki nem veszíthet. Ezektől függetlenül kívánok neked sérülésmentes, sikerekben gazdag éveket. Kiszálltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!