Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem lesz ebből probléma?...

Nem lesz ebből probléma? (heti 6 edzés)

Figyelt kérdés

Szóval én elég rég edzek,de 2 hónapja úgy,hogy heti 6 edzést csinálok...Ez úgy folytatom,hogy hétfő marad csak ki...kedd hát,szerda mell,csütörtök kar,péntek láb, szombaton itthon szoktam 40-50 perces edzést csinálni ami ilyen nagysülyos felhúzások,hogy ebben is erősödjek...még így szombaton felhúzás melllett oldalhas meg csukja...ezt mondjuk elég komolyan szoktam érzeni..mármint a felhúzást az előző napi láb miatt...vasárnap meg hasból 2 gyakorlat álltalában lábemelése,hasprés,meg teljesen levállazok....Ezt már megint teremben...Szóval a kérdésem,hogy így ebből nem lehet túledzés ugye??Egyenlőre nem érzek semmi rosszat,sőt,nagyon jól fejlődök,nagyon jól is nézek ki a genetikámnak is hála...Csak megfordult a fejemben,hogy ennyit nem szoktak edzeni álltalában,esetleg lehetséges,hogy ebből probléma lesz majd?? Vagy folytathatom így továbbra is?

Köszönöm a válaszokat!

2018. febr. 8. 17:43
 1/7 Lazy Lover ***** válasza:
0%
Baromság az egèsz nèzz más edzès tervet
2018. febr. 8. 17:52
 2/7 A kérdező kommentje:
miért baromság?
2018. febr. 8. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Nem baromság ne foglalkozz ilyen primitív barmokkal. Ha birod akkor nem lesz probléma.
2018. febr. 8. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
Ha te pénteken lábazol,biztos nem fogsz tudni szombaton nagysúlyos felhúzást csinálni.Túledzés lesz a vége,keress egy másik tervet.
2018. febr. 8. 18:45
 5/7 A kérdező kommentje:
és,ha csak ezen változtatok?? tehát nem nem a lábedzés utáni napon húzok fel... akkor úgy oké?
2018. febr. 8. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Leedzed a melled,másnap már nem tudsz keményen tricepszre edzeni.Ha rendesen hátazol,akkor a fekvenyomás is nehezebben fog menni másnap.

Esetleg úgy lehet,hogy:

Kedd:Hát-váll(itt csinálsz felhúzást)

Szerda-pihi

Csütörtök: Mell

Péntek:Láb

Szombat:Kar

De jobb lenne teljes testes,szerintem.Viszont,ha így tudod megoldani,így jobb lenne.

2018. febr. 8. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Sokan választják hozzád hasonlóan az 5 napos edzéstervet.

Azért írom, hogy öt napos, mert ez a szombati produkció teljesen felesleges és.. ahogy azt már előttem is leírták, nehezen hiszem, hogy effektív lenne.

A felhúzást nyugodtan be lehet iktatni a hátedzés elejére. Így elég messze lesz a lábtól, illetve a hét eleje miatt lesz is még energiád bőven szar*kodni vele.

2018. febr. 8. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!