Az ICF, hiperhajlitás nélkül is jó terv?
Elkezdtem az ICF 5x5-t. Viszont otthon edzek, de van fekvenyomó padom, igy tudok fekvenyomni. A guggolást is a fekvenyomó paddal oldom meg, abból veszem ki a rudat.
A felhúzást bárhol tudom csinálni, evezni is bárhol tudok, mellről nyomásnál pedig csak kiviszem a súlyokat és kint a szabadban csinálom.
Bicepszezéshez van francia rudam, a csigás tricepsznyújtást pedig kézisúlyzóval csinálom, kicseréltem fej mögötti tricepsznyújtásra.
Azaz ezt: [link]
Szóval mindent megtudok csinálni, kivétel a hiperhajlitás. Próbáltam az ágyon csinálni, viszont ott nem az igazi, közel van az ágy a földhöz, ezért nem teljes, kicsi a mozgástartomány.
Az lenne a kérdésem, hogy ha nem csinálok hiperhajlitást, az mennyire baj? Vagy kihagyható a tervből?
https://www.youtube.com/watch?v=ZeRsNzFcQLQ
Csináld ezt helyette, +gyakorold a back levert.
Csinálhatsz helyette RDL-t.
Amúgy guggolást nem teljesen értem, hogy oldod meg fekpaddal de idővel szükséged lesz guggolókeretre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!