Mit csináljak az izomláz ellen?
Figyelt kérdés
Tegnap lementem 2 órát edzeni(comb,futás,kar) és ma reggelre nagyon izomlazam van mindenhol. Edzek ra vagy pihenjen? Legyszi adjatok tippeket. Koszi
L/15
2018. febr. 4. 11:11
1/6 anonim válasza:
Amennyiben növeled az izmok vérbőségét, úgy gyorsabban búcsút inthetsz a fájdalomnak, mivel ilyenkor fokozódik a sejtanyagcsere, több oxigén kerül a szövetekbe, így gyorsabban regenerálódnak is. Nem hiába szokták javasolni a melegvizes borogatást, de ezen kívül több módszer is létezik, hogy felpörgesd a vérellátásod: szaunázz, végy egy meleg fürdőt, vagy jelentkezz be sportmasszázsra!
2/6 anonim válasza:
pihenni, izomlázra nem szabad ráedzeni.
3/6 anonim válasza:
Leginkabb semmit :) turelem. 2-3 nap elmulik. Esetleg meleg furdo segithet kicsit. Vagy pl izomlazito sport kremek. Rozmaringos krem, richtofit stb.
4/6 anonim válasza:
Ha havi 1-szer csinálod, minden alkalom után eléggé fog fájni, de ha 3-5 naponta, akkor egyre kevésbé.
5/6 A kérdező kommentje:
Ma egy kicsit ra edzettem, heti 2x fogok jarni szombaton és vasárnap. Most kezdtem lehet azért faj ennyire:/
2018. febr. 4. 23:40
6/6 anonim válasza:
Egymás utáni napokon? A lehető legrosszabb választás, de te tudod.
A ráedzés meg értelmetlen hülyeség, lehet többet ártasz vele, mint használsz. De ezt is te tudod.
Ez nem direkt fikázás, de mindenből a legrosszabb opciókat csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!