Milyen edzéstervet csináljak?
Figyelt kérdés
Már egy fél éve edzek rendesen, jött fel rám izom. De nem nagyon csináltam guggolásokat meg felhúzásokat, és azt olvastam itt (is) hogy naturálban sosem lesz tömeg rajtam ha nem végzem a fekvenyomás,guggolás,felhúzás triót.
Azt szeretném tudni, hogy jó lenne-e nekem az icf 5x5, mert sok jót olvastam róla, viszont kezdőknek ajánlják. Tehát a kezdőnél több, de még nem haladónak is megfelelő lenne? Illetve annyi változtatást szeretnék benne, hogy csinálnék oldalemeléseket, illetve lehet kicsit csökkenteném a guggolás mennyiségét, mert az arányok jobban érdekelnek mint az erő egyelőre. Ez így oké lenne?
2018. febr. 3. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!