14 éves vagyok és 90 fekvőt nyomok. El szeretném kezdeni a kihúzást is beedzeni. Szerintetek egy katonai irányzatban megfelelnék?
Futni is kell , egyhelyben állni órákig. A rendőr erőnléti lazább, de ezt is embereknek találtak ki.
Elég jól lehet vele keresni. Ha éppen olyan csoporthoz kerülnél akik járnak is ki békét fent tartani akkor még többet. Plusz kafateriak.
De katonának nem mennék sosem. Pedig külön előadást tartottak...
Csak akkor menj ha nem akarsz otthon lakni, nem akarsz komoly kapcsolatot és nem akarsz nagy izmokat.
Mert ezek nem fognak menni mellette.
Katonának rohadt sokat kell futni és tűrni a szemét feladatokat, ahogy írták már itt az órákig helyben állást. 90 kilót kinyomni párszor könnyebb, mint 10-20 kilométereket futni, menetelni megpakolva, stb.
Nem egy leányálom szerintem.
Szerintem ha a katonai pályán gondolkodsz, akkor elsősorban ne az erőnlétedet nézd, mert az hosszú távon, kitartással megszerezhető, főleg, hogy sportos vagy és viszonylag fiatal.
Inkább azon kéne sokal komolyabban elgondolkodnod, hogy szellemileg hogyan viselnéd ezt a pályát, milyen a beállítottságod, a személyiséged, milyen az életviteled, milyen jövőt képzelsz el magadnak. Ha komolyan foglalkoztat, akkor érdemes egy elfogulatlan szakmber vagy hozzáértő véleményét is kikérni. Emellett vannak táborok, foglalkozások, szakkörök, stb., amik ha nem is komolyan készítenek fel erre, de kicsiben belekóstolhatsz a dolgokba, és menézheted, hogy fekszik-e ez neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!