Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Katonai edzésterv?

Katonai edzésterv?

Figyelt kérdés

Mivel katona szeretnék lenni és jövőre lenne aktuális a felvételi így el kéne kezdjek készülni rá. Tudnátok valamilyen katonai edzéstervet írni?

Nem vagyok olyan erős, hogy felhúzásból megcsinálok 4x10-et egymás után, de nem is vagyok gyenge.

Válaszokat előre is köszi.

2017. jún. 21. 15:26
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem felhúzás hanem húzódzkodás.
2017. jún. 21. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
2017. jún. 21. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:
kezd el a fegyencedzést,járj el heti 3x bokszolni,meg 2x kocogni.
2017. jún. 21. 20:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát igen :D ezek valóban elég faszák, viszont nekem annyi problémám van ezekkel, hogy azért nem állok ilyen fizikai állapotban. Konditerembe nem tervezek lemenni, hiszen jártam 2 évig, de abból magas vérnyomás lett ami mára már hála Istennek megoldódott, szóval azt még egyszer nem csinálom. A bokszal meg annyi a baj, hogy egy olyan lánnyal kezdtem el oda járni aki majdnem a barátnőm lett és ő még mindig oda jár így ez megint csak nem működhet + elég bénácska az oktatás.

Most jelenleg ilyet csinálok: 10 guggolás, 35m sprint, 10 fekvő, 35m sprint és ebből 10 sorozat.

Viszont ezt nem csinálhatom heti 5x, meg ez megvan 15-20 perc alatt.

Köszönöm egyébként a válaszokat, megpróbálok kiszedni belőlük valami olyat amiből tudok építkezni.

2017. jún. 22. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:

átadod a csajnak az edzőhelyedet,mert parázol szembenézni vele csak azért mert nem jött össze?

igencsak kutya lelkű vagy fiam.

[link]

de persze mindenkinek van fontossági sorrendje,úgy látszik hogy komolytalan a kérdésed ha ilyen formán állsz hozzá.

2017. jún. 22. 20:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát igen... legyek akkor az nekem oly mind 1, hogy minek írsz le. Írtam azt is, hogy elég béna itt az oktatás és én azért nem fogok havi 4000-et fizetni. Lejárok zsákolni a garázsunkba nekem az tökéletes erre a célra.

Nem adom át neki az edzőhelyet csak ez egy "náci" / skinhead edzőterem és szerinted ha oda belép egy nő akkor kinek adnak igazat? A csajnak vagy a fiúnak?

U.i.: Nem vagyok igazán közéjük tartozó, mivel nem vagyok fajgyűlölő annyira.

De mind 1 most ebbe ne menjünk bele, megoldom a bokszot itthon.

2017. jún. 22. 21:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Az elmaradt, hogy nem vagyok kezdő a küzdősportokban, már csináltam pár évig
2017. jún. 22. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!