Katonai edzésterv?
Mivel katona szeretnék lenni és jövőre lenne aktuális a felvételi így el kéne kezdjek készülni rá. Tudnátok valamilyen katonai edzéstervet írni?
Nem vagyok olyan erős, hogy felhúzásból megcsinálok 4x10-et egymás után, de nem is vagyok gyenge.
Válaszokat előre is köszi.
Hát igen :D ezek valóban elég faszák, viszont nekem annyi problémám van ezekkel, hogy azért nem állok ilyen fizikai állapotban. Konditerembe nem tervezek lemenni, hiszen jártam 2 évig, de abból magas vérnyomás lett ami mára már hála Istennek megoldódott, szóval azt még egyszer nem csinálom. A bokszal meg annyi a baj, hogy egy olyan lánnyal kezdtem el oda járni aki majdnem a barátnőm lett és ő még mindig oda jár így ez megint csak nem működhet + elég bénácska az oktatás.
Most jelenleg ilyet csinálok: 10 guggolás, 35m sprint, 10 fekvő, 35m sprint és ebből 10 sorozat.
Viszont ezt nem csinálhatom heti 5x, meg ez megvan 15-20 perc alatt.
Köszönöm egyébként a válaszokat, megpróbálok kiszedni belőlük valami olyat amiből tudok építkezni.
átadod a csajnak az edzőhelyedet,mert parázol szembenézni vele csak azért mert nem jött össze?
igencsak kutya lelkű vagy fiam.
de persze mindenkinek van fontossági sorrendje,úgy látszik hogy komolytalan a kérdésed ha ilyen formán állsz hozzá.
Hát igen... legyek akkor az nekem oly mind 1, hogy minek írsz le. Írtam azt is, hogy elég béna itt az oktatás és én azért nem fogok havi 4000-et fizetni. Lejárok zsákolni a garázsunkba nekem az tökéletes erre a célra.
Nem adom át neki az edzőhelyet csak ez egy "náci" / skinhead edzőterem és szerinted ha oda belép egy nő akkor kinek adnak igazat? A csajnak vagy a fiúnak?
U.i.: Nem vagyok igazán közéjük tartozó, mivel nem vagyok fajgyűlölő annyira.
De mind 1 most ebbe ne menjünk bele, megoldom a bokszot itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!