Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit kell csinálnom az edzőtere...

Mit kell csinálnom az edzőteremben, hogy lefoggyak?

Figyelt kérdés
154 cm vagyok 58 kg és lány.Most kezdtem el járni edzőterembe,de fogalmam sincs mit csináljak.A személyi edzőre sajnos nincs lehetőségem.Ezért azt szeretném kérni,hogyha valaki esetleg ért ehez,akkor segítsen kérlek összeállítani egy edzés tervet.Hetente 3-4 alkalommal járok.Mindig 1-1,5 órát.Szeretnék fogyni egy 50 kilóig,de szeretném ha megmaradna az alakom, ezért erősítenék is.A hasamból,combomból,derekamból szeretnék fogyni(has lehet izmos is)és a fenekemet pedig szeretném,ha nagyobb és formásabb lenne.Igazából abba az edzőteremben kb.mimdenfajta gép megtalálható,szval nyugodtan írjatok bármit.És kérlek azt is írjátok le,hogy miből mennyit kellene.Nagyon szépen köszönöm!

2018. febr. 2. 13:33
 1/3 anonim válasza:
Szia!Ahhoz hogy a zsír lemenjen rólad ahhoz kalória deficitbe kell legyél ami annyit tesz hogy az alap kalória égetéssel 1500 kalória kell egy nap hogy ne foggy ès ne hízz el (az 1500 kalória csak példa mindenkinek más) de mivel edzel ez a szám nő úgy 3000 kalóriára. Ez alatt kell enned kb 2500 kalóriát hogy foggyál. Persze kell kardió, futás, sèta, lèpcső egyèb más. De szerintem a sima edzés jobb, pl egy felhúzás az jobban fogyaszt mint a kardió.a gyakorlatokhoz meg ajánlom a gym fitness workout telefonos aplikációt
2018. febr. 2. 13:53
 2/3 anonim válasza:
Az még kimaradt hogy 3x 12 csinálj. Súly meg ami neked optimális.
2018. febr. 2. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Azaz 2500 kalôriåt a 150 magas diétázônak...Arra keress rá 3 napos teljes test átmozgatô edzésterv.Minden le lesz írva mellė miből mennyit.És kezdj el egy 1500 1700 kalôria körüli szálkåsítô ėtrendet.
2018. febr. 2. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!