Ti milyenek voltatok először az edzőteremben?
Én előtte féltem, mikor bementem izgultam, 10 perc múlva ku*vajól éreztem magam.
Nem néztek rám sehogy, legalábbis amikor ém csinálom a gyakorlatot nem azt nézem ki, hogy néz, hanem, hogy szabályos legyen.
Mostmár sokkal magabiztosabb vagyok.
Első edzésen többen voltunk, egyedül nem mertem volna bemenni, aztán hát nem egy helyen lakók velük, vagyis rávettem magam, bementem egyedül, a gyenge.. (kezdők) (mint én akkor), soha nem segítettek de gyorsan oszehaverkodtam egy két nagy emberrel és kb mindenben segítettek, aztán most már haverral edzek, újra.
Tanácsnak azt tudom mondani hogy menj egy barátoddal, vagy ott barátkozni össze valakivel.
Szia!
Én tavaly januárba kezdtem el, akkor volt 78 kiló, most 104 körül vagyok. Kicsit féltem mikor lementem, aztán meg igazából senki se foglalkozott velem szerencsére, nem néztek meg meg semmi.
Mikor lementem, akkor 50 kiló, 165 centi. Ez 10 éve volt. Most 160 kg 200 centi.
Pityu, a tank
2001 volt, 15 évesen, skinnyfat, akkoriban még nem volt sárga oldal meg stb stb
Akkoriban még nem a xy*testtömeg fehérjétől meg a spéci olajoktól, vagy a rizstől fejlődtünk, hanem a vasaktól...
Régi szép idők.
31/f
Lementem egy haverommal, tudtunk fekvenyomni meg bicepszezni mert láttuk a filmekben ezeket, meg a falon volt néhány gyakorlat...akkoriban még nem volt az interneten videó meg ilyenek...szóval az evezésnél sehogy nem tudtam rájönni, hogy miért nem esik le a súly a rúdról, ha közben nyolcas alakban kalimpálok vele... :D
Meg úgy érzésre emelgettem a súlyokat...aztán fejlődtem és egyszer megkérdezték az idősebbek (2-3 éve edző srácok, húha...), hogy milyen edzéstervem van? Én meg visszakérdeztem:
Mi az az edzésterv?
Szóval innen indult az egész, de soha nem szólt rám senki, nyilván nem állatkodtam és nem csináltam balesetveszélyes dolgokat, ellestem gyakorlatokat a nagyoktól stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!