Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti milyenek voltatok először...

Ti milyenek voltatok először az edzőteremben?

Figyelt kérdés
Milyenek voltatok, mikor először mentetek az edzőterembe, és milyenek vagytok most? pl. testsúlyban. Milyen volt a már régóta edzőek mellett újoncként menni, hogyan néztek rátok? Félelemmel mentetek az első edzésre?
2017. szept. 19. 17:27
1 2
 1/11 Cortez70 ***** válasza:
Miért kellene félni? Senki nem fog bántani. Lementem és simán edzettem mint bárki más. Amit meg nem tudtam azt megkérdeztem és segítettek. De ez régen volt, 32 éve, akkor 63 kg voltam.
2017. szept. 19. 17:34
 2/11 anonim ***** válasza:

Én előtte féltem, mikor bementem izgultam, 10 perc múlva ku*vajól éreztem magam.

Nem néztek rám sehogy, legalábbis amikor ém csinálom a gyakorlatot nem azt nézem ki, hogy néz, hanem, hogy szabályos legyen.

Mostmár sokkal magabiztosabb vagyok.

2017. szept. 19. 17:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem pozitiv csalódás volt, előtte egy évig edzettem egy nagyon minimalista falusi kis teremben. Amibfura volt,h vadidegenek jöttek oda kezetfogni,beszélgetni,segitseget kérni pl. fekvenyomaskor. Még aki szinte törzsvendég volt ott,ő is szépen kivarta, mig végeztem egy eszköznek, vagy beszalltak kérdezes után.
2017. szept. 19. 18:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Első edzésen többen voltunk, egyedül nem mertem volna bemenni, aztán hát nem egy helyen lakók velük, vagyis rávettem magam, bementem egyedül, a gyenge.. (kezdők) (mint én akkor), soha nem segítettek de gyorsan oszehaverkodtam egy két nagy emberrel és kb mindenben segítettek, aztán most már haverral edzek, újra.

Tanácsnak azt tudom mondani hogy menj egy barátoddal, vagy ott barátkozni össze valakivel.

2017. szept. 19. 19:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tavaly januárba kezdtem el, akkor volt 78 kiló, most 104 körül vagyok. Kicsit féltem mikor lementem, aztán meg igazából senki se foglalkozott velem szerencsére, nem néztek meg meg semmi.

2017. szept. 19. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Lementem, tulajdonos fater ismerőse volt és megkérte hogy mutassa meg nekem mit hogy, utána pedig jártam tovább és kész. Nem féltem, miért kellene?
2017. szept. 19. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
26%

Mikor lementem, akkor 50 kiló, 165 centi. Ez 10 éve volt. Most 160 kg 200 centi.

Pityu, a tank

2017. szept. 19. 22:25
 8/11 Szergej55 ***** válasza:
Úgy éreztem, hogy szeretem, bár nyilván szokatlan volt. Mindennek ellenére folyamatosan bennem volt, hogy a konditerem és a testépítés központú edzés nem az én világom, fokozatosan átváltottam erőemelésre, most súlyemelő vagyok, és ebben érzem magam a legjobban. Súlyban nagyon sokat nem változtam, 65-68 kilóról lettem 85.
2017. szept. 19. 22:35
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

2001 volt, 15 évesen, skinnyfat, akkoriban még nem volt sárga oldal meg stb stb

Akkoriban még nem a xy*testtömeg fehérjétől meg a spéci olajoktól, vagy a rizstől fejlődtünk, hanem a vasaktól...

Régi szép idők.

31/f

2017. szept. 20. 07:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Lementem egy haverommal, tudtunk fekvenyomni meg bicepszezni mert láttuk a filmekben ezeket, meg a falon volt néhány gyakorlat...akkoriban még nem volt az interneten videó meg ilyenek...szóval az evezésnél sehogy nem tudtam rájönni, hogy miért nem esik le a súly a rúdról, ha közben nyolcas alakban kalimpálok vele... :D

Meg úgy érzésre emelgettem a súlyokat...aztán fejlődtem és egyszer megkérdezték az idősebbek (2-3 éve edző srácok, húha...), hogy milyen edzéstervem van? Én meg visszakérdeztem:

Mi az az edzésterv?

Szóval innen indult az egész, de soha nem szólt rám senki, nyilván nem állatkodtam és nem csináltam balesetveszélyes dolgokat, ellestem gyakorlatokat a nagyoktól stb.

2017. szept. 20. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!