Edzőteremben van olyan tipusú zene amit nem viselnétek el?
Figyelt kérdés
Tudom nem zenét hallgatni megy oda az ember, de akkor is. Én pl rühellem ha valami nyálas rádiósláger odakeveredik2017. jún. 15. 13:41
1/16 anonim válasza:
A hörgős metál rock zenével ki lehet kergetni a világból. De nem vagyunk egyformák.
2/16 Lazy Lover válasza:
ki nem fossa le mi szól nem zenét hallgatni járok oda
3/16 Cortez70 válasza:
A jazz az nem esne jól, mással elvagyok, annyira nem figyelek rá. Most mondjuk egy ideje itthon edzem, így problem solved. :)
4/16 anonim válasza:
Ja, a hörgős zenék nagyon gagyik. Meg a rap zenét is rühellem.
5/16 anonim válasza:
Sokszor megy olyan zene amitől rosszul vagyok. Valahogy elég szarul érint mikor két nehéz felhúzás között amikor amúgyis 200 a pulzusom megy ez a rohadt monoton drogos coronita, kokain promotáló "zene". De ez van.
6/16 anonim válasza:
Nem lehet olyat tenni, ami mindenkinek tetszene.
7/16 anonim válasza:
cigányzenén kívül más nem idegesít.
8/16 anonim válasza:
Egyszer edzettem ilyen jó ebédhez szól a nóta, magyar népzenéré de az egy tipikus panel aljában lévő kis lyuk terem volt és összesen 2en voltunk lent. Egy poént megért
9/16 anonim válasza:
1 percnel bontakozik ki, addig ne pergess es vedd fel maxra a hangerot. Meg fogod szeretni a coronitat. :D
10/16 anonim válasza:
Ami nem techno és cigány zene az nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!