Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzőteremben mit és hogyan kell?

Edzőteremben mit és hogyan kell?

Figyelt kérdés

Most indulok majd edzőterembe, és nem tudom, hogy mit hogy szoktak. Pl ott szoktak tusolni edzés után? Vagy ott öltöznek át edző cuccba vagy eleve úgy kell menni? És ilyen részketek.

Tudom hülye kerdés de a normális válaszokat megköszönöm.

2018. jan. 31. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne!:)
2018. jan. 31. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:

Feltétlen ott öltözt at, váltócipő kötelező + kényelmes ruházat, törölköző. Vigyél még magaddal azél 1l vizet ezésre. Ha akarsz ott tusolni akkor ottc ha nem akkor majd otthon tusolsz.

Amugy kapsz majd egy kulcsot szekrényhez, abba belepakolsz, bezárod, amig edzel vigyázol rá, végzel és ha vissza öltöztel visza adod a kulcsot.

2018. jan. 31. 22:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Elozo leirta a fontosabbakat

Meg annyi h koszonj amikor belepsz az oltozobe es amikor hazamesz onnan😂 sajnos mar ezt is el kell mondani mert sok parasztnak faj odalokni egy sziasztok-ot

2018. jan. 31. 23:46
 4/10 anonim ***** válasza:
19%
Attol mert nem koszon meg nem paraszt!!Nem kotelessege amugy se,meg a masik,hogy orul hogy vegre hazamehet pihenni.
2018. jan. 31. 23:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

De igenis paraszt

Az edzoteremben koszonni kell es kesz. Ennyi.

Akkor anyadnak se koszonj ha hazaertel, ugyis faradt vagy meg elotte meloztal. Pfujj te az ilyen emberektol hanyni tudnek

2018. febr. 1. 00:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Ahogy a pultos se köszön(marmint habarabb) ugy a tavozo embernek se kell.Egyebkent is az ott dolgozonak kell eloszor koszonni.Akkor igenis paraszt ha nemkoszon vissza vagy el de addig nem paraszt..Nem tudom te mibol vagy..
2018. febr. 1. 00:25
 7/10 anonim ***** válasza:

En most az oltozorol beszelek, nem a recepciosrol

De szerintem nem kene ezen lamentalmi h a pultos koszonjon elobb vagy sem, koszonsz es kesz mert felnott ember vagy es nem akarod hogy egy bunkonak tartsanak(hidd el hogy ha nem teszed akkor ez lesz)

2018. febr. 1. 00:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. febr. 1. 07:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Én elmegyek, viszek edzőcuccot, átöltözöm, majd edzem. Ha végeztem megint átöltözöm de abba amibe jöttem. Én nem szoktam zuhanyozni. Aki nem bunkó az visszateszi a súlyokat a helyére ha végzett, nem dobálja le őket ha végez egy sorozattal. Aki egy olyan gépen van ahova mennél, megkérdezheted, hogy be tudsz e szállni hozzá. Általában rendesek az emberek egymással. Ami szerintem nagyon gáz, amikor valaki telefonozik a sorozatok között. Nálam nálam sem szokott lenni edzés közben. Én még szoktam figyelni néha arra is, hogy ne mennyek mások elé amikor a tükörben nézik magukat edzés közben.
2018. febr. 1. 23:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Látom vita volt a köszönésből. Én köszönök a pultosnak és akkor is amikor belépek az öltözőbe és amikor kimegyek onnan akkor is. Kivéve ha kimegyek onnan utána visszamegyek szinte azonnal valamiért, mert akkor másodszorra nem szoktam ugyanazoknak, akiktől már elköszöntem.
2018. febr. 1. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!