Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az otthoni könnyed edzéster...

Ez az otthoni könnyed edzésterv mennyire hatékony?

Figyelt kérdés

Szóval egy 17 éves normál testalkatú srác vagyok, és elhatároztam, hogy kicsit gyúrok magamon.

Be sikerült szereznem egy ilyen csodagépet: [link]

Azt olvastam róla, hogy ez a legfőbb izomcsoportokat mind megmozgatja, egyből beleszerettem. Kezdésként úgy álltam neki bevezetni az edzést, hogy öt percet nyúzom ezt a gépet (kisebb adagokban, apránként) majd utána levezetésképp nyomok húsz fekvőt és húsz felülést.

Ezeket felváltva növelném hetente (páros héten +1 perc a gépen, páratlanon +10/+10 a levezetőkben).

Ezektől különösebb kockahasat nem várok, csak valami alapot a továbbiakhoz.

Ezt ha minden nap csinálom, az mennyire lehet hatékony izomnövelés szempontjából?

A testzsírszázalékom per pillanat 11-12% körül kering, nem szedek fehérjét, izomnövelőket, a diétázásra 100%-ban nem álltam rá, de erősen odafigyelek arra, hogy mit eszem és iszom.

Előre is köszi a válaszokat!

2018. jan. 24. 20:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezt itt nem lehet leírni, van egy sárga kapszula cìmű ebook, ha érdekel a téma alapja, akkpr olvasd el... direkt olyanoknak íródott mint te.
2018. jan. 25. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!