Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Street workout edzésterv...

Street workout edzésterv haladónak?

Figyelt kérdés

Mielött jönnének a goggle a barátod, elárulom sokat kerestem, de olyat konkrétan nem találtam hogy pl:

Hétfő Mell/triceps/váll és felvannak osztva gyakorlatokra és megvannak a szériák, pl így: Mell: Tolóckodás 3x10/ Diamond fekvő 3x15 és stb, most csak mondtam valamit, olyan ember vagyok, aki szeret követni más parancsait, szóval megmondod mit tegyek és megteszem (nem kell férreérteni) de valami ilyesmi edzéstervet keresek (persze súly nélkül) csak saját testsúlyal.

2018. jan. 17. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:

A street workout freestyle, nem lehet izomcsoportokra bontani (max toló, húzó)

Tűzz ki célokat, pl front lever és arra edz, melle kiegészítés.

2018. jan. 17. 23:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, ezt nem tudtam! Köszönöm szépen!
2018. jan. 18. 00:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Aki eljut haladó szintig valamiben, az zud magának edzéstervet csinálni... eleve a te tested, te ismered, te tudod mit bírsz, mit nem...
2018. jan. 18. 06:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Az utolsó leírta az igazságot:) Ha nem tudsz egy edzéstervet magadnak összeállítani, akkor ne is akarj haladó edzésprogramot, mert nem vagy haladó szinten:)
2018. jan. 18. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!