Szerintetek hogyan érdemes beiktatni ezeket a gyakorlatokat az edzéstervembe?
Saját súlyos edzést végzek heti 4-5 alkalommal, és az utóbbi időben elkezdtem gyakorolni a kézállást, mellső függőmérleget és az eltolós zászlót, mint erőelemeket.
Azt vettem észre, hogyha megmaradok annál, amit eleinte csináltam-heti 3-szor dinamikus gyakorlatok (fekvőtámasz, húzódzkodás, lábemelés, tolódzkodás, invertált evezés)-és még emellé gyakorlom a statikusokat is, könnyen túledzem magam.
Szóval én arra gondoltam most, hogy vagy lecsökkenteném heti 2-re a dinamikust, és így lenne heti 2 statikus edzésnap is, vagy pedig minden edzésen lenne dinamikus és statikus blokk is, viszont akkor kisebb volumennel.
Csak attól tartok, hogy visszaesik a dinamikus erőm ha lecsökkentem az edzéseim.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Most is olvasgatok utána a dolgoknak, és valaki azt ajánlotta, hogy minden nap gyakoroljam a statikus tartásokat de ne bukásig, és mellette pedig mehetne a heti 3 dinamikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!