Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Debrecenben hol találok...

Debrecenben hol találok street workoutos pályát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem ,hogy Debrecenben hol találok street workoutos pályát? Mert 2018 jan. 1-jén elakarom kezdeni a Testépítést mert,nem vagyok megelégedve a testemmel gátlásos vagyok :/ Szóval írnátok pályát?Illetve egy működő edzéstervnek is nagyon örülnék!:) Előre is köszönöm szépen!(bocsánat ,hogy ennyire össze vissza írok csak már fáradt vagyok :D)

2017. dec. 30. 19:44
 1/6 A kérdező kommentje:
elfelejtettem oda írni ,hogy lehetőleg ne legyen túl népszerű (ne legyenek nagyon :/) Szeretek nyugisan tevélenykedni :D
2017. dec. 30. 19:53
 2/6 A kérdező kommentje:
tevékenykedni* (látszik ,hogy fáradt vagyok már xdd)
2017. dec. 30. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok debreceni, nem tudom. Azt viszont tudom, hogy a testépítés és a street workout két teljesen különböző sport.
2017. dec. 30. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Jégcsarnok mellett
2017. dec. 30. 23:43
 5/6 anonim válasza:
Van egy a műszaki kar mellett, ami elég jól felszerelt és nem túl népszerű. Ezen kívül van egy a DEAC pálya mellett, az Oláh Gábor utcán és a Jégcsarnok mellett is.
2017. dec. 31. 16:35
 6/6 anonim válasza:
egy kisebb ami kezdetnek jó van a nagyerdőn is, szerintem ott nem lesznek sokan sosem
2018. jan. 2. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!