Guggolas a legembertprobalobb gyakorlat?
Figyelt kérdés
Szokas mondani, de szerintem dontott torzsu evezes mellett semmi. Mar elore felni szoktam tole, 130 kiloba huzok 8 ismetleseket, a vege fele mar levegot is alig kapok, szedulok, minden bajom van. Guggolas is nehez, de nem visel meg ennyire. Ti hogy vagytok vele?2018. jan. 22. 15:43
1/11 anonim válasza:
Ha már tudod kellően nagy súllyal végezni őket, akkor az összetett alapgyakorlatok nagyon fosatósak egytől egyik :D Engem például a deadlift vagy a vállból nyomás állva rúddal is kikészít, legjobban szerintem mégis a guggolás.
2/11 anonim válasza:
Nem tudom, az evezés annyira nem para, mert ha nem bírom akkor nem bírom, guggolásnál az azért kellemetlenebb lehet
3/11 anonim válasza:
Guggolas nalam is. Minden labedzes vegen a hatam is bedurran a merevitom.. Elni alig birok. Hanyinger, szedules. Nem evezek szabad sullyal, mert azt a derekam nagyon nem birja sajnos.
4/11 anonim válasza:
Igen mivel itt tudod a legnagyobb súlyt a legnagyobb mozgástartományban mozgatni.
Más kérdés hogy sokan még a párhuzamos szintig se guggolnak le, ebben az esetben annyira nem vészes.
5/11 A kérdező kommentje:
Leguggolok a sarkamig, megsem szenvedek tole annyira, mint az evezestol, pedig 180 kiloig is felmegyek szeriaban.
2018. jan. 22. 19:48
6/11 anonim válasza:
Engem a felhúzás szed szét a legjobban, utána a guggolás.
7/11 anonim válasza:
Az evezés semmi a guggoláshoz képest.Evezés akár fél perc pihenőkkel menne,guggolásnál meg 5-10 percet pihenek sorozatok közt
8/11 A kérdező kommentje:
Mikor 60 kiloval eveztem, nalam sem volt meg gond.
2018. jan. 23. 17:55
9/11 anonim válasza:
Én 125kg-ba húzok jelenleg 3x8-at
10/11 A kérdező kommentje:
Gratulalok, de ki kerdezte? :D
2018. jan. 23. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!