Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szoval,15 eves lettem nemreg,...

Szoval,15 eves lettem nemreg, es el szeretnek kezdeni edzeni. 53kg vagyok,174cm korul.! Tobbi lent!?

Figyelt kérdés

Vekony testalkatom van, es szeretnek noni izomban,

Foleg felsotesten.

Otthon vannak egykezes es ketkezes sulyaim is (sulytarcsak) , huzodzkodo, fekvenyomo pad, box zsak.

Mit kene csinalnom, hogy ne csak erosodjek, hanem nojek is?

Pl, bicepsz, tricepsz, mellizom. Hogy pumpalt hatasa legyen, de

nem szteroidozni akarok!

Peldaul ehhez tobb feherjet kell szedni? Vagy vannak kulon ilyen gyakorlatok?

Es milyen hasznos edzos sulyokat javasoltok meg? Pl neztem medicin

Labdat, meg ilyen fekvo tamaszolos dolgot.

2018. jan. 15. 22:12
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja es nem szeretnek kondiba jarni, ha mar ennyi sulyom van!!
2018. jan. 15. 22:13
 2/2 anonim ***** válasza:
A legfontosabb a kaja, egyel legalabb 100g husz naponta es 250g rizst zoldseggel... egyebkent akarmekkora sulyaid is vannak otthon egy rendes hát es mell illetve lab edzeshez azok kevesek lesznek, igen labra kell edzebi nem leszbek magy labaid attol de az ossz fejlodest megdobja ha labazol. Ha viszont oaszetidsz rakni 60-70 kgot giggolashoz es felhuzashoz az otthoni sulyaidbol akkor nem szoltam. Egyebkent a kaja a fomtos atobbi barmit csinalszbelejen ugyis fejlodsz
2018. jan. 16. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!