Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért vannak ennyire a tej...

Miért vannak ennyire a tej ellen? Tényleg annyira káros?

Figyelt kérdés

Én egyszerűen nem tudom eldönteni, annyiféle fajta vélemény meg cikk van...néhány valóban értelmes és reális érvet fel tudtok hozni?

Legutóbb én pl. ezt a cikket olvastam, véleményem szerint az aki vezeti az oldalt alapból nem hülye és ért a dolgokhoz, és ez a cikkje is megragadta a figyelmem mert épp a tejfogyasztásrol írt.

[link]

2018. jan. 9. 20:16
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Belefér egy egészséges jól kiegyensúlyozott étrendbe, mértékkel fogyasztva. Nem teljesen egészséges alàìrom de messze van a többség attól hogy tej kizárása válassza el a tökéletes étkezéstől
2018. jan. 9. 21:03
 12/23 anonim ***** válasza:
15%

"Aha, szóval világhíres tudósnak kell lennem ahhoz, hogy tegyek egy reális kijelentést? :) Na tudod kivel szórakozz. "

Aha, főleg ha a kijelentésed az említet hiteles szakemberek véleménye ellen van, nem ártana alátámasztani, ha azt akarod, hogy egy kritikusabb ember komolyan vegyen.

Ne tudja már senki jobban, mint a kutatók, (nekem sem a saját véleményem, hanem meg lettem győzve, tudományos érvek által.)

"Mellesleg aligha hihető, hogy valaki a tejfogyasztás miatt halálozna el 40-50 éves korában. De persze magyarázhatom én ezt a sok "egészséggurunak", mikor a média már ennyire átmosta az agyukat. :)"

Üres kijelentés.

# 8

"Mellesleg a betegsegek eredete lelki szintén keresendő, szóval erről ennyit. Nemcsak a tünetet kell kezelni, hanem a kivalto okot kell eltuntetni."

Ezt meg hogy kéne értelmezni?

Kicsit paradox amit írsz +ha nem szívná, lehet 5-10 évvel tovább élt volna.

Tudod van benne más természetes meg mesterséges anyag is.

Nem vonatkozik a "tapasztalatod" mindenkire, beteg vagy, ha nem termeled meg saját magadnak a hormonokat.

A kijelentésed kb annyira logikátlan, mint a milka csokiról azt hinni, hogy egészséges, mert van benne kakaó.

2018. jan. 9. 21:11
 13/23 A kérdező kommentje:
Na kb. nulla értelme volt feltennem a kérdést mert ugyan ott tartok. ÉN is olvastam angol nyelvű tanulmányokat, azok között is pontosan ugyan annyi féle fajta állítás van mint az emberek véleménye között. Van 100% helyt álló, pártatlanul megírt tanulmány,/tanulmányok, amik tej negatív hatásait biznyítja? Igen vagy nem? és ha igen, lineklnétek tanulmányt? köszönöm.
2018. jan. 9. 21:13
 14/23 anonim ***** válasza:
5-ös hozzászólás.
2018. jan. 9. 21:17
 15/23 anonim ***** válasza:

"mert régen 90 évig éltek az emberek"

Nagyanyám ivott tejet és 94 évesen halt neg az tény... a 13 testvére közül 3an élték meg a felnőttkort, a többit elvitte ilyen olyan betegség... de ő élt 90 évet szóval biztosan mindent jólcsinállt :D

2018. jan. 10. 08:16
 16/23 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, egy másik állat emlőváladéka, ami azt a célt szolgállja, hogy az az állat 1 év alatt gyarapodjon párszáz kg-ot... ha aut hiszed ez jó dolog a számodra, akkor igyál sokat...
2018. jan. 10. 08:18
 17/23 anonim ***** válasza:
Nyugodtan igyad a tejet, ha nem vagy semmilyen összetevőjére allergiás és rendesen meg tudod emészteni
2018. jan. 10. 09:55
 18/23 anonim válasza:
Én ugy vagyok ezzel h senki nem a tehen tejet issza hanem a bolti dobozost ami porbol van ugyan ugy mint az alternativaik (mandula,szoja,rizs-tej stb) lehet h a tehén tej nem egészséges de a dobozos az ugyanolyan mint a novenyiek esetleg a zsirtartalom más.
2018. jan. 10. 19:13
 19/23 anonim ***** válasza:
Masik allat emlovaladeka es ezert undorito? Remelem gyumolcsot se eszel mert az is azert finom hogy az allatok megegyek es szetszorjak a magokat.
2018. jan. 10. 20:01
 20/23 Gombos Zsolt(Jeti) válasza:
Az élet egy szexuális úton terjedő betegség,melynek a halálozási aránya 100%... Ha van kedved,igyad,nem hiszem,hogy amiatt fogsz(előbb) meghalni...én pl. imádom,napi 5-8 dl.biztos lecsúszik...Nem érzem semmi hátrányát,a hiányát viszont megsínylem...
2018. jan. 10. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!