Miért vannak ennyire a tej ellen? Tényleg annyira káros?
Én egyszerűen nem tudom eldönteni, annyiféle fajta vélemény meg cikk van...néhány valóban értelmes és reális érvet fel tudtok hozni?
Legutóbb én pl. ezt a cikket olvastam, véleményem szerint az aki vezeti az oldalt alapból nem hülye és ért a dolgokhoz, és ez a cikkje is megragadta a figyelmem mert épp a tejfogyasztásrol írt.
"Aha, szóval világhíres tudósnak kell lennem ahhoz, hogy tegyek egy reális kijelentést? :) Na tudod kivel szórakozz. "
Aha, főleg ha a kijelentésed az említet hiteles szakemberek véleménye ellen van, nem ártana alátámasztani, ha azt akarod, hogy egy kritikusabb ember komolyan vegyen.
Ne tudja már senki jobban, mint a kutatók, (nekem sem a saját véleményem, hanem meg lettem győzve, tudományos érvek által.)
"Mellesleg aligha hihető, hogy valaki a tejfogyasztás miatt halálozna el 40-50 éves korában. De persze magyarázhatom én ezt a sok "egészséggurunak", mikor a média már ennyire átmosta az agyukat. :)"
Üres kijelentés.
# 8
"Mellesleg a betegsegek eredete lelki szintén keresendő, szóval erről ennyit. Nemcsak a tünetet kell kezelni, hanem a kivalto okot kell eltuntetni."
Ezt meg hogy kéne értelmezni?
Kicsit paradox amit írsz +ha nem szívná, lehet 5-10 évvel tovább élt volna.
Tudod van benne más természetes meg mesterséges anyag is.
Nem vonatkozik a "tapasztalatod" mindenkire, beteg vagy, ha nem termeled meg saját magadnak a hormonokat.
A kijelentésed kb annyira logikátlan, mint a milka csokiról azt hinni, hogy egészséges, mert van benne kakaó.
"mert régen 90 évig éltek az emberek"
Nagyanyám ivott tejet és 94 évesen halt neg az tény... a 13 testvére közül 3an élték meg a felnőttkort, a többit elvitte ilyen olyan betegség... de ő élt 90 évet szóval biztosan mindent jólcsinállt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!