Miért vannak ennyire a tej ellen? Tényleg annyira káros?
Én egyszerűen nem tudom eldönteni, annyiféle fajta vélemény meg cikk van...néhány valóban értelmes és reális érvet fel tudtok hozni?
Legutóbb én pl. ezt a cikket olvastam, véleményem szerint az aki vezeti az oldalt alapból nem hülye és ért a dolgokhoz, és ez a cikkje is megragadta a figyelmem mert épp a tejfogyasztásrol írt.
Ne hallgass ezekre a barmokra. Én is napi szinten iszom tejet, ráadásul lefekvés, semmi bajom nincs tőle, sőt nekem az segít elaludni.
Ha szereted, nyugodtan igyad. Semmi bajod nem lesz tőle, ne hagyd magad befolyásolni. Amúgy meg ma már mindentől meg lehet halni, meg rákot okoz, szerintem nem is kéne az embernek ételt vennie magához, mert jaj úristen milyen anyagok vannak benne és mi bajom lesz tőle... Meg a víztől is meg lehet halni.
-természetesen jelenlévő +mesterségesen a tehenek szervezetébe juttatott hormonok, antibiotikumok
-koleszterol
-nem tartalmaz semmit, amit ne vihetnél be jobb forrásból.
-undorító mint a gennyes szr.
-nincs rá szükséged, hogy bsztasd az állatokat
-az ipari állattartás szétbssza a bolygót, így indirekt módon az izmokat is.
pl.
"Régen is ezt itták és a 90. Életkorukat is betöltötték az emberek. Mondjuk manapság màr mindenre azt mondják, hogy káros. Nem kell mindent elhinni"
Van 90 éves dohányzó ember is, nem is 1, biztosan egészséges, jó kis proteincigi, mi?
"Ha szereted, nyugodtan igyad. Semmi bajod nem lesz tőle"
Te aztán garantálhatod, nem vagy hitelesebb a világ vezető orvosaitól és kutatóitól.
Nagyon semmilyen érv ez a "mindentől meg lehet halni", mert vannak dolgok amiket megválogathatsz.
Kedvencem amikor ezek a Nobel-díjasok be vannak szrva a szójától, mert tartalmaz NÖVÉNYI, estrogenhez hasonló molekulának, ugyanakkor isszák a tejet, ami EMLŐSÁLLATBÓL származik, és a benne található emlőshormonok valóban felszívódnak a szervezetben.
"sőt nekem az segít elaludni. "
Micsoda érv. :D
Aha, szóval világhíres tudósnak kell lennem ahhoz, hogy tegyek egy reális kijelentést? :) Na tudod kivel szórakozz.
Mellesleg aligha hihető, hogy valaki a tejfogyasztás miatt halálozna el 40-50 éves korában. De persze magyarázhatom én ezt a sok "egészséggurunak", mikor a média már ennyire átmosta az agyukat. :)
Igen, könnyebben elalszom tőle. Tudod, van benne egy természetes hormon, amit melatoninnak hívnak. Tudod, aki alvászavarral küzd, sajnos elég alacsony ez a melatonin szintje, és valahogyan pótolni kéne.
Én az én édesanyámat, hogy nem a patikába rohangálok 2000Ft-okért összevásárolni mindenféle szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!