Hogyan tudok védekezni a légkondi káros hatásai ellen?
A munkahelyemen az irodában hárman vagyunk, rajtam kívül mindenki igényli, hogy bekapcsolva legyen a légkondi. Ilyenkor is, amikor kint 22-23 fok van és nem süt be a nap (csak zaj van, mert forgalmas helyen van az épület.) Ráadásul nem is a legkisebb fokozatra van kapcsolva. Melegebb ruhám van bent, nem azzal van a gond, hanem hogy olyan nehézzé válik a légzésem ettől a sz.rtól. És még a szűrőbetét sincs benne kicserélve, bár talán jövő héten megcsinálják.
Az egyik nap folyamatosan tüsszögtem, folyt az orrom, viszketett a szemem, aztán estére otthon elmúlt, másnap pedig nem kapcsolták be, mert hidegebb nap volt.
Állandóan vita van ebből és mivel kisebbségben vagyok a véleményemmel, szeretnék valami tanácsot, hogy hogyan óvhatom magam ezektől a káros hatásoktól. Esetleg v.mi maszkot szerezzek be? Mit tehetnék?
Azt mondják a többiek, hogy beteges hülye vagyok, mert szóltam, hogy nehezebben veszem a levegőt.
Rád megy a levegő?
Állítsd meg úgy, hogy ne feléd fújja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!