Alumíniumos szereken kívül van valami jó mód izzadás ellen?
18 éves jól kinéző lány vagyok, de az a baj, hogy szörnyen izzadok, ezt ráadásul nem szagtalanul. A Naturland solutio antisudorica termékét kezdtem használni, mely részleges megoldást nyújt, de később mondta anyukám, hogy ez alumíniumos, az alumínium pedig rákot okoz... Ezt a terméket vízzel keverve kétnaponta alkalmaznom kell, mert akkor már érződik.
Van esetleg valami házi jól bevált gyógymód ezellen? Nagyon-nagyon fontos lenne, szégyellek így bárhova is menni...
de miért nem használsz dezodort? én alumíniummentes dezodort használok, a dm-ben lehet kapni, alverde.
Ha nem használnám naponta, én is bűzölögnék.
a niveásban ugyanúgy van alumínium.
zsályateát lehet inni,
a kávét, energiaitalt mellőzni kell.
még ami segíthet, az szódabikarbóna, só:
de arra vigyázz, hogy sose borotválás után kend be sóval...
Ezt használom, ez alumínizm-mentes. (De nem sokat ér)
Izzadásgátlásra sajnos csak az alumíniumosak jók. A dezodorok, ahogy te is írtad, csak elfedik a szagot. Ez a rákot okoz/nem okoz dolog érdekes, és mostanában szerintem picit túltolják egyes emberek. Ha bizonyíthatóan rákkeltő lenne, akkor betiltanák a használatát, ez viszont még nem történt meg. Én úgy gondolom az is rákkeltőbb ha levegőt veszel Budapest utcáin, de nyilván ez az én véleményem.
Rábeszélni egyértelműen nem foglak, ha anyukád ellenzi, akkor őt pláne nehéz lesz meggyőzni. Minden esetre az erősebb izzadást csak az alumíniumos termékek szüntetik meg.
Nálam a Certain Dri vált be, ezt kifejezetten hónaljizzadásra való. Alumíniumos, picit talán kevésbé koncentráltan, mint a Solutio Antisudorica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!