Most egy életre elcs. Sztem a térdeimet?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy az egyik ismerősöm múlt héten eljött velem kondizni.Sajnos ilyen vagyok,de megpróbáltam kicsit adni a kemény srácot.Ez miatt teljesen elfelejtettem bemelegîteni.Ráadásba olyan gyakorlatot csináltam amit még eddig nem nagyon(lábtolás+futópadon mentem elég gyors fokozatba emelkedőn,de szerintem ez a kisebb gond)Annyira elvette a haverom az eszem,hogy ezt utána egy héttel ugyan így megcsináltam.Egyszerűen nem is tudom mi ütött belém.Amikor a második edzésen voltam vele együtt utána egy nappal elkezdtek fájni a térdeim.Néha beszúr a térdkalácsomnál föleg.Magába annyira nem fáj,de valamiért amikor ülök akkor szokott hasogatni.Azóta nem nagyon javult.Most egy életre elcs.szhettem a térdeimet ? Kérlek ne írjatok ilyeneket,hogy megérdemled meg stb mert amúgy is most nagyon aggódok miatta.Nagyon,de nagyon ostoba voltam.Nem is tudom mi ütött belém.2018. jan. 5. 22:21
11/16 anonim válasza:
Pihentetés alighanem elég lesz. Ha egy edzés alatt kalács lenne a térded, akkor azt még aznap megérezted volna valamilyen formában. :)
Valószínűleg csak hideg lábbal beleugrottál a dologba, meg talán még a súly nagyságával is menőzni akartál (netalántán még a térded is beesett egy kicsit a nagy súly miatt?...), aztán most nem hálás érte az ízület/szalagok. Valami ízületi gyulladás, vagy húzódás lehet, remélhetőleg hamar elmúlik.
12/16 anonim válasza:
Kozelebe sem mesz a labtolo gepnek? Szerintem ebben a gepnek semmi hibaja nem volt.
Borogatas, pihi aztan javul.
13/16 anonim válasza:
Meggyógyul ez idővel.Lehet jobban tennéd ha elmennék orvoshoz,ha továbbra is fáj
14/16 anonim válasza:
Minél hamarabb menj el ortopédushoz,vagy reumatológiára,ha azt mondja ne tornázz,akkor ne tesizz,ad felmentést.Lehet eltart fél évig is a gyógyulás,de rendbe fogsz jönni,nyugi.Én is csináltam már ilyen hülyeséget.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a bíztató és nyugtató válaszokat ! :)
Hagyok neki 2 hetet közbe borogatom meg nem edzek lábra aztán majd meglátjuk
2018. jan. 6. 18:38
16/16 anonim válasza:
En is elinteztem most a konyokomet. Pihentetem 1 hetig, remelem eleg lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!