Ez a szer hatassal lehet a szexualis eletre?
Ilyen hamar nem hinnem hogy attól,főleg ha tesztót szúr.
De lehet.
Amúgy mi a fenenek csinalja? Profi?
Nem szurja még magát, irtam is egyenlőre még csak a gyógyszert szedi... A gyogyszer viszont eredeti, megbizhato helyrol van hozatva.. Ha vkinek mondd vmit 50mg/ cuccot tartalmaz egy tabletta. Nekem sajnos nem sokat mondd csak azt h elég erős..
2 hete szedi a gyógyszert, eleinte 3 marhamájtabletta+vitaminos tabletta+ez amit nem tudok h pontosan hogy egy nap 1× felet vett e be vagy 2× felet/nap.. Mára már egészet vesz be de ezt szintugy nem tudom hogy hányszor e egy nap de szerintem 2×..
A másik kérdésre válaszolva, nem profi szinten nyomja, csak a maga ízlésére.. Évekkel ezelőtt is folyamatosan kondizott, szedett akkor is gyogyszereket.. Sosem volt vékony alkatu, plusz mára az évek "munkája" is látszódik rajta még ha nincs is a magaslaton, ő szerinte. Én ezért nem is értem minek akar nagyobb lenni, mert az alap meglenne hozzá.. Erre ő azt válaszolta hogy neki már nincs türelme természetesen kidolgoznia a testét:).. Amit végképp nem értek, szedi a koxot, de mellé minek már az injekcio is.... +10 kilot akar felszedni.. nem értem..
Ha eddig nem volt ilyen gondja (max részegen), akkor biztos hogy a cucctól van.
A témát óvatosan kezeld, a legtöbb férfi egóját, önbizalmát a csatorna legmélyére küldheted ha a szexuális teljesítményét, potenciáját, vagy farkát leszólod. Szóval csak óvatosan, bár szerintem megértő lány lehetsz, ha nem hagytad ott egyből mikor cuccozni kezdett.
És veled nincs semmi baj, ebben biztos lehetsz.
Persze nem becsmérelném őt előforduló dolog lehet az ilyen alapból is:) Csak én amugy sem díjaztam a koxolást, és csak megszeretném tudni nem e ez is egy mellékhatás....
Nem legális a gyógyszer.Legalább is Magyarországon semmilyen szteroid nem legális azt hiszem.. de itt belemehetnénk az apró betűs részbe:D Minősége az biztosított, ugyhogy azzal nem lehetne gond, csak hát maga a szer....
A tesztoszteronról egyenlőre semmit nem tudok, mert azt még nem kezdte el, majd ahogy letelik az egy hónapos gyógyszeres kúra....
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!