Most egy életre elcs. Sztem a térdeimet?
Még a közelébe se fogok menni a lábtoló gépnek ha helyre jön a térdem :D
Köszi a megnyugtató válaszokat,remélem úgy lesz ahogy irtátok
Szerintem te még csak nem is tudod, hogy mennyire aranyos amit kérdeztél. Egy ízület baromi sok okból fájhat, ez a térdre meg fokozottan igaz, mivel elég komplex ízület (igazából több, de ez mellékes). De ha még egy MR-re elmennél nagy valószínűséggel akkor sem derülne ki, hogy mitől is fáj pontosan. Másrészt nem igazán írtad le, hogy mi is történt, edzés közben is érezted a térded? Volt egy pillanat amikor úgy érzed, hogy lesérültél? Vagy csak utána kezdett el fájni? Mire fokozódik, mire javul? Mikor érzed a leginkább? A térdednek pontosan melyik részén stb...
A kopás degeneratív folyamat, nem alakul ki egy edzéssel alatt...
Edzés utáni napon éreztem.Nem értem miért,de pont pihentetés közve fáj,azaz ha ülök és fekszek.Ha járás közbe vagyok akkor meg semmi.Járás közbe is fáj néha de azért amikor fekszek akkor jobban.Ilyen szúró érzésem van,belenyilal a fájdalom.És főleg a térdkalácsomnál esetleg a térdeim oldalán.Belső és külső oldalán is.
Amúgy igen,én is erre gondoltam,hogy 2 edzés alatt csak nem koptattam el úgy a térdem,hogy kampec legyen neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!