Melyik a jobb felosztás?
Szeretnék felszedni kb. 5-6kg izmot és az érdekelne, hogy melyik edzés felosztás optimálisabb egy kezdő - középhaladó részére?
Heti 3 teljes testes edzés ugyanazokkal az alap gyakorlatokkal csak mindig más ismétlés tartományban tehát 1.nap 4-6 2.nap 6-8 3.nap 8-10 ismétlés vagy inkább felső-alsó test felosztásban 4 napot az első 2 napon alacsonyabb ismétlés számmal, következő két nap meg kicsit magasabb ismétlés számmal?
Tömegnövelő étrendet már összeraktam csak az edzést nem tudom, hogy melyik lenne optimálisabb a szintemen.
Mi a szinted? :D Tudsz minden edzésen súlyt emelni, vagy inkább minden héten/minden második héten? Ha utóbbi, akkor mehet upper lower. Ha előbbi akkor a fentebb említett ICF, SL de van egy csomó jó, és ezek mind 3 napos teljes testes edzéstervek.
Amit kiemelnék, hogy nincs olyan hogy legjobb felosztás/edzésterv. Az a legjobb amit csinálsz is, és nem úgy hogy hetente kihagysz egy két edzésnapot mert nem szereted csinálni az adott edzéstervet. :D
Irtam hogy kezdő-középhaladó és ehhez érdekelt volna a legoptimálisabb edzés módszer. Nyilván nincs olyan, hogy legjobb de mindenhol azt olvastam, hogy az egy testrész/edzés kezdő szinten nem igazán ajánlott ezért érdekelt a legoptimálisabb és nem a legjobb. :)
De köszönöm a válaszokat!
Akkor marad a teljes testes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!